Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click & Collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click & Collect
  • ...

En kærlig hånd til garagen eller carporten

Tid til endelig at male garagen. Men hvilken farve? Hvad passer til huset og plankeværket og stenene i indkørslen? Kig med her og bliv inspireret.

Du er vild med dit hus, det hele er velholdt, og du synes egentlig, at du tager dig kærligt af det. Ved siden af findes skur eller garage, der trænger akut til træbeskyttelse. Men hvilken farve? 

Sådan finder du den rette farve 

  • Se dit hus som 'storebror' og garage, skuret osv. som 'lillebror'
  • Storebror sætter scenen, slår tonen an og er forgang for stil og farver. 

De tre eksempler giver dig inspiration til at farvesætte de sekundære bygninger, så de både forholder sig til og klæder hovedbygningen.

 

Tre eksempler

En enkel farvesætning. Husets lyse toner er overført direkte til garagen, dog uden ren gentagelse. Farvesætningen er vendt på hovedet: Farven Sandmile på porten, mens resten af træet er Modehvid

Hovedhuset har maksimal kontrast mellem sort facade og vinduer i farven hvid marmor. Garagen har et lidt mildere udtryk ved at udskifte den sorte til farven Mørk Grafit. De hvide detaljer fremstår på begge bygninger markant. Garageporten er holdt i hvid, så de mørke farver ikke overtager helt.

Huset er en smuk, klar blå med det vilde navn, Cyber Space. Markant og majestætisk. Til den mere ydmyge garage er valgt en kølig grå, Titanium. Den grå er fint i tråd med husets blå, og de Modehvide linjer giver det hele et rent udtryk