Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Malerbakker

Malerbakker er med til at gøre malerarbejdet nemmere for dig. Men den hjælper ikke kun med til at gøre det nemt at fordele malingen på malerrullen, når du skal male, den hjælper også med til at mindske, at malingen spildes og dermed giver dig mindre rengøring. En malerbakke er dermed, på trods af at være et simpelt malerværktøj, en stor hjælp til dit malerarbejde.
7 varer
Rollerset Velour Fine Quick
Fra 59,95 kr.
Malerrullesæt Microlon Rough - Flügger
Fra 119 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Flügger "Orange" Malerrullesæt
Fra 44,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Fast Lavpris - Kun online
Flügger Malerrullesæt - 18 cm
Fra 44,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Malerrulle sæt, 5 cm- Stiwex
Fra 44,95 kr.
Plastikpose til Spand - 50 stk.
Fra 59,95 kr.
Malerbakke - Stiwex
Fra 21,95 kr.
Viser 7 varer af 7

Hvorfor skal du bruge en malerbakke?

Når du skal male, er en malerbakke en stor hjælp til dit malerarbejde. Malerbakken er udstyret med en rum til selve malingen, hvor du dypper din malerrulle og efterfølgende ruller den hen over den riflede flade i malerbakken. Malerbakkens riflede flade fordeler malingen optimalt på malerrullen og er samtidig med til at forhindre, at du spilder malingen, og skal rengøre efterfølgende.


Valg af malerbakke

Malerbakker findes i mange forskellige størrelser og udformninger. Når du skal vælge en malerbakke, er det først og fremmest vigtigt, at bredden på malerbakken passer til bredden på din malerrulle. Du skal derfor være opmærksom på, at din malerrulle ikke må være større end malerbakken, da malerrullen dermed ikke kan dyppes ordentligt, eller rulles på den riflede plade i malerbakken.

Udover at være opmærksom på at vælge en malerbakke, der er stor nok i bredden til din malerrulle, skal du vælge malerbakke ud fra, hvilken type af malerbakke der passer dig bedst til dit malerarbejde og dit valg af maling.

Du kan vælge små malerbakker til malerarbejde med små malerruller som eksempelvis maling af døre, køkkenlåger, karme, fodlister eller andre mindre maleropgaver. Skal du male større overflader som vægge, lofter eller gulve, kan det være en fordel at udskifte malerbakken med en malerspand. En malerspand kan indeholder en større mængde maling, og du behøver derfor ikke at fylde malerspanden op lige så ofte, som hvis du anvendte en malerbakke. Malerspanden er også på samme måde som en malerbakke udstyret med en riflet side indeni, som fordeler malingen og forhindrer, at du spilder maling.

Du kan også finde malerbakker som sæt, hvor der medfølger en passende størrelse malerrulle. Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser, alt efter hvilket type, der passer til dit malerprojekt.


Slip for rengøring med rulle- eller spandposer

Rengøringen af malerbakker, malerspande, malerruller og pensler følger med til ethvert malerarbejde. Men du kan faktisk slippe for en del af rengøringen, hvis du anvende poser. Spandeposer til brug i malerspanden eller malerbakken gør rengøringen overflødig. De sættes nemt ned i spanden eller trækkes over malerbakken, inden du hælder malingen i, og kan efterfølgende let tages af igen og smides væk. Herefter står du igen med en ren malerspand eller malerbakke, som er klar til næste malerprojekt.

Spandeposer gør ikke kun rengøringen let. Det gør også processen en del hurtigere i malerarbejdet, hvis du skal skifte mellem forskellige farver. Her kan du nemt tage posen af igen og udskifte for en ny farve.

Poserne er også en hjælp til, hvis dit malerarbejde strækker sig over flere dage. Poserne kan nemlig bruges til at pakke dine pensler eller malerruller ind i, så de ikke udtørrer inden næste omgang maling.


Rengøring af malebakker

Har du ikke brugt en rulle- eller spandposer, skal malerbakken rengøres, efter du er færdig med dit malerarbejde. Al malingen skal vaskes af, så den igen er klar til brug til, næste gang, du skal i gang med malerarbejdet. Rengøringen afhænger af, hvilken maling du har, har anvendt. Er det en vandbaseret maling, du har malet med, kan du vaske malerbakke samt malerrulle og pensler med vand og sæbe. Du kan også bruge grundrens. Er det derimod oliebaseret maling, du har anvendt, er det lidt sværere at rengøre efterfølgende. Derfor er det ved brug af oliebaseret maling en fordel at bruge poser til malerbakken. Har du malet med oliebaseret maling, er det bedst at rengøre med penselrens. Det maling, der ikke kan fjernes helt, kan du lade tørre ind, så malingen hærder og ikke vil få betydning for, næste gang, du skal male og bruge malerbakken.