Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Grunder / Primer

Når du skal male en ubehandlet overflade, er en grunder eller primer en nødvendighed, hvis du vil undgå at underlaget suger alt malingen. Dermed kan du mindske forbruget af maling, da du forbereder underlaget inden at du maler. En grunder sørger også for at malingen hæfter ordentligt på underlaget.
4 varer
Flügger Facade Primer - Facadegrunder
Fra 189 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Flügger Facade Silikatprimer - grunder
Fra 599 kr.
Flügger Metal Pro Multiprimer - Metalgrunder
Fra 189 kr.
Flügger Facade Armering - Facade grundmaling
Fra 519 kr.
Viser 4 varer af 4

Hvad skal grundes?

Med de bedste forudsætninger inden maling, opnår du at dit murværk eller metalgelænder fremstår ensartet med pæn finish. Dette opnås med en grunder, som passer til overfladen. Hos Flügger kan du få udendørs grunder til facaden på huset og overflader af metal. Når du anvender både en grunder og maling fra Flügger sammen, er du sikret at de sammen giver den ønskede effekt med den optimale holdbarhed. Grunderens sammensætning kan nemlig variere fra producent til producent. En grunder fra Flügger har altid god bindeevne og trænger godt ind i overfladen for et mættet underlag.


Facadegrunder

Hvis du skal male en facade eller et murværk, er en grunder fordelagtig for at sikre en langtidsholdbar og bæredygtig overflade efter slutbehandlingen. I særdeleshed, hvis underlaget er ubehandlet, som f.eks. en vandskuret murstensvæg. Din facade vil være nydelig og holdbar i mange år med en grunder og slutmaling fra Flügger.


Metalgrunder

Hvis du skal male en overflade af metal, som f.eks. et trappegelænder, så er vedhæftningen som regel mangelfuld og risikoen for gennemtrængende rust er til stede. Grunder du underlaget først, opnår du en markant bedre vedhæftning fra maling og en rusthæmmende effekt. Du kan med fordel forsigtigt slibe overfladen med sandpapir inden påførsel af grunder. På denne måde opnår du en endnu bedre vedhæftning. Dine metalgenstande vil stråle og holde i mange år med en grunder og slutmaling fra Flügger.

God arbejdslyst.