Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Belysning og el


Oplev forbedret produktivitet med vores LED arbejdsbelysning og specialiserede elartikler til malerfaget. Skab optimale arbejdsforhold og præcision med vores pålidelige udstyr.
5 varer
Arbejdslampe 32W LED - 3600 lumen - Blue Electric +Plus-Line
Fra 889 kr.
Arbejdslampe 45W LED - 4600 lumen - GRIPO BasicLine
Fra 529 kr.
Arbejdslampe 20W LED - Lena lightning - Future Ball - 2400 Lumen
Fra 1.239 kr.
LED Lightstrip - 10m - Blue Electric
Fra 549 kr.
Kabeltromle 25 M - Fast kerne - Blue Electric +PlusLine
Fra 559 kr.
Viser 5 varer af 5

Vores LED arbejdsbelysning og elartikler er skabt med fokus på holdbarhed, brugervenlighed og præstation. Uanset om du maler indendørs eller udendørs, vil vores udstyr hjælpe dig med at opnå professionelle resultater. Optimer din arbejdsplads og arbejd med tillid ved at vælge vores pålidelige produkter skræddersyet til malerfaget.

  • LED Arbejdslamper: Vores LED arbejdslamper til malerfaget leverer skarpt og jævnt lys, hvilket sikrer optimal synlighed og præcision under arbejdet.


  • LED Lightstrips: Tilføj ekstra belysning, hvor det er nødvendigt med vores alsidige LED lightstrips. Disse kan tilpasses og monteres på forskellige overflader for at skabe den perfekte arbejdsatmosfære.


  • Kabeltromler: Hold styr på kablerne med vores holdbare kabeltromler. Disse gør det nemt at organisere og forlænge strømkilder, så du kan arbejde frit og sikkert.


  • Andet eludstyr: Udforsk vores udvalg af elartikler. Alt er designet til at opfylde malerfagets specifikke krav og sikre effektivitet.