Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Nikotinrens

Der kan være mange grunde til, at der er behov for en grundig rengøring, der specifikt kan afhjælpe på sin helt egen måde. Her er nikotinrens et fremragende rengøringsmiddel, der ikke kun fjerner smuds, snavs og fedt fra overfladen, men også fjerner forureninger fra nikotin og sod. Det kan være en nødvendighed i nogle tilfælde for at komme tegn på nikotin eller sod samt lugt til livs i en bolig eller rum, der bærer præg af, at der eksempelvis er blevet røget indendørs.
1 vare
Flügger Fluren 49 - Sod- & nikotinrens
Fra 84,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 1 varer af 1

Hvad er nikotinrens?

Nikotinrens er et rengøringsmiddel til rengøring af overflader, forurenet med nikotin, sod og tjærerester. Nikotinrens rengør og desinficerer organisk materiale og de mikroorganismer, der giver dårlig lugt som eksempelvis røglugt og fungerer samtidig effektivt på smuds og snavs. Nikotinrens rengør dermed overfladen, så forureninger og lugten herfra også betydeligt formindskes.


Hvad kan nikotinrens bruges til?

Med den effektive virkning af nikotinrens, gør rengøringsmidlet sig velegnet til tilrøgede lokaler, løbesod eller brandskader. Nikotinrens fjerner naturligvis også tegn fra sod og nikotin, fedt og olie samt mærker fra tusch.


Sådan bruger du nikotinrens

Når du skal rengøre med nikotinrens, skal rengøringsmidlet blandes med vand. Bland 1 del nikotinrens med 9 dele vand, og brug en klud, en svamp eller en blød børste til at påføre blandingen. Vask grundigt indtil kluden, svampen, eller børsten bliver helt ren ved afrensningen. Lad blandingen sidde 5 minutter, og skyl derefter overfladen med rent vand. Skulle der stadig være forureninger, smuds eller snavs, gentages behandlingen.


Videre behandling efter nikotinrens

Efter du har rengjort med nikotinrens, kan det være en god idé også at rengøre med grundrens og efterfølgende behandle med Flüggers spærrende maling, inden du går i gang med videre behandling såsom maling eller lakering. Den spærrende maling vil beskytte mod, vil beskyttelse mod genneslag af de nikotin og andre forureninger, der sidder i vægge og lofter.