Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Silikonefuge

Silikonefuge er med dens særlige egenskaber særdeles velegnet til brug i vådrum og andre steder i hjemmet, der udsættes for direkte vand eller fugt. Samtidig kan den klare temperaturskift. Silikonefuge er nem at påføre og gør rengøringen let, samtidig med, at den giver sikkerhed mod skimmelvamp eller andre belægninger.
1 vare
Flügger Wet Seal - Silikonefugemasse
Fra 99,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 1 varer af 1

Hvad er silikonefuge ?

Silikonefuge, også kaldet vådrumsfuge eller vådrumssilicone, er en fugemasse særligt udviklet til brug i vådrum. Silikonefuge skaber en tætning, der både kan klare både vand, fugt og de skiftende temperaturer, der opstår i vådrum. Derudover indeholder silikonefuge også fungicider, som er med til at beskytte mod skimmelsvamp på fugen, så du undgår, at fugerne bliver sorte af belægninger.

Hvad bruges silikonefuge til?

Silikonefuge kan bruges til fuger i badeværelse, køkken, bryggers eller lignende steder i hjemmet. Silikonefuge er særligt udviklet til at skabe en tætning, der beskytter mod fugt og skiftende temperaturer. Det gør den særdeles velegnet til steder, hvor silikonefugen udsættes for direkte vand eller fugt. Du kan derfor med fordel anvende silikonefuge omkring håndvask eller køkkenvask, omkring køkkenbordet eller lignende steder, der ofte udsættes for vand.

Du kan også anvende silikonefuge til brug omkring vinduer, hvor der også kan forekomme kondens og fugt. Det gælder dog, at silikonefuger ikke behandles med maling, da silikonefuge ikke har samme elasticitet som andre typer fugemasse.

Silikonefuge kan anvendes til:

  • Badeværelse
  • Køkken
  • Bryggers

Silikonefuge eller acrylfuge?

Forskellen på silicone fuge og acrylfuge er deres elasticitet og evne til at klare vandpåvirkning og fugt. Silikonefuge har ikke samme elasticitet som acrylfuge, eller malerfuge, og anbefales ikke til brug i andre rum end vådrum, hvor fugen overmales. Males silikonefuge over, vil du risikere, at malingen på fugen med tiden sprækker. Du kan dog få nogle typer silikonefuge med højere elasticitet, som er malbar, men det anbefales at vælge en acrylfuge i forbindelse med maling. Du kan finde silikonefuge i mange forskellige farver, som hvid, sort, grå eller andre farver, så du kan finde den rette farve til dit projekt i vådrum.