• ...

Grundmaling

Inden du begynder dit malerarbejde, er det vigtigt at grunde overfladen. Grundmalingen gør overfladen jævn og dækker eventuelle misfarvninger. Dermed hjælper grundmalingen også med at hæfte slutmalingen optimalt. Med en god grundmaling sikrer du dermed det bedste og mest holdbare resultat. Læs mere om grundmaling her.

14 varer
Iso 5
Fra 289 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Mat
Blank
Glans
Iso 10
Fra 809 kr.
Mat
Blank
Glans
Special Grund
Fra 509 kr.
Filt og glasvævfylder
Fra 389 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Mat
Blank
Glans
Combi grund
Fra 999 kr.
Wall Fixer
Fra 469 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Pletforsegler
Fra 239 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Vådrumsgrund
Fra 309 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Interior Stop Primer
Fra 199 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Interior Fix Primer
Fra 149 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Knastlak
Fra 129 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Interior Magnetic Board
Fra 219 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Metal Pro Multiprimer
Fra 189 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 14 varer af 14

Grundmaling - nødvendigt eller ej?

Selvom meget maling i dag dækker særdeles godt, giver grundmaling en lang række ekstra funktioner både under og efter det færdige resultat. Uanset hvilket slags malerarbejde du kaster dig ud i, anbefaler vi, at du starter arbejdet med grundmaling.

De universelle typer grundmaling til indendørs brug hæfter, trækker ind, fylder ud eller forsegler overfladen. Andre typer grundmaling som udendørs grundmaling samt andre mere specielle typer grundmaling som spærregrunder eller rustbeskyttende grundmaling har andre funktioner.


Indendørs grundmaling

Indendørs grundmaling bruges til at forsegle og dermed lukke overfladen. Ved brug af en interiør grundmaling med gode spærrende egenskaber forhindres vandopløselige farvestoffer fra underlaget i at lave misfarvninger på det færdige resultat. Interiør grundmaling kan også bruges til nyspartlede og pudsede vægge for at undgå, at malingen suges forskelligt på underlaget.

Er det grundmaling til glasfilt, glasvæv og fiberfilt, findes der også en speciel grunder til dette formål. Denne type grundmaling sikrer at lukke for sugeevnen i gips og filt, og giver et ensartet underlag. Overfladen står dermed klar til færdigbehandling med loft- og vægmaling.


Grundmalingens mange egenskaber

  • Når du maler med grundmaling, opnår du et flot og ensartet resultat
  • Grundmaling sikrer en bedre dækkeevne og vedhæftning af slutmalingen
  • Med grundmaling kan du nemt dække pletter og skjolder på underlaget og forhindrer gennemtrængning i det færdige resultat
  • Grundmaling skaber en mættet overflade, så underlaget ikke suger mere maling end nødvendigt. Du sikrer samtidig også en ens sugeevne på hele underlaget