Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Penselrens

Skal malerpenslerne holde til flere maleprojekter, skal de rengøres grundigt og også gerne hurtigt efter brug. En god rengøring giver dem ikke blot en længere levetid, det opretholder også penslens kvalitet, så den også er god at male med under næste malearbejde. En god penselrens, er derfor et vigtigt element i dit arbejde med maling, lakering eller påføring af træbeskyttelse. Samtidig gør penselrens det efterfølgende rengøringsarbejde nemt og hurtigt, og er dermed en god hjælp til slutningen af din arbejdsproces.
1 vare
Flügger Fluren 59 - Penselrens
Fra 54,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 1 varer af 1

Hvad er Penselrens?

Penselrens er et rengøringsmiddel til malerværktøj, der effektivt fjerner vandig og traditionel maling fra pensler. Derudover fjerner penselrens også skidt og snavs fra penslen. Du kan også fjerne bruge penselrens på overflader af metal, sten og beton, for at fjerne fedt, olie og tjære.

Penselrens er desuden også en mere miljøvenlig måde, at rense for maling eller andet, end eksempelvis ved af terpentin, der også anvendes til at rense pensler med.


Det kan penselrens bruges til

Penselrens kan bruges til rengøring af forskellige former for malerværktøj. Det er derfor, ikke kun pensler, du kan rengøre med penselrens. Malerruller eller andet du har brugt til dit malerarbejde, som har brug for at blive gjort ren for vandbaseret maling, lak eller træbeskyttelse, kan også rengøres med penselrens.


Sådan bruger du penselrens

  • Når du skal rense pensler brugt til maling, lak eller træbeskyttelse, er det vigtigt med en grundig rengøring, for at forlænge penslernes levetid. Penselrens hjælper dig til en effektiv rengøring af dine pensler.
  • Start med at skylle penslerne eller dit malerværktøj i koldt vand, indtil vandet ikke længere har farve efter malingen.
  • Indarbejd penselrens grundigt i penslen eller malerrullen.
  • Skyl efter med rent vand, så rester fra penselrens fjernes.
  • Saml hårene på penslen, så de ikke stritter, og lad den og det andet malerværktøj tørre. Læg penslerne ned, så de ikke står på, står på hårene eller har hårene opad, så vandet løber ned i penslen.