Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Reklamationer

Hvis du som kunde ønsker at reklamere, fordi du oplever at et produkt fra Flügger afviger i forhold til det forventede, skal din klage registreres i vores reklamationssystem således at vi kan behandle din henvendelse hurtigt og effektivt.

 

For at en reklamation er berettiget skal følgende punkter være opfyldt:

  • Du skal kunne sandsynliggøre dit køb ved at fremvise faktura på de produkter reklamationen drejer sig om
  • Er du privat kunde kan du reklamere over mangelfulde produkter jfr. købelovens reklamationsfrist på 24 måneder fra fakturadato, men du skal reagere i rimelig tid efter at manglen er konstateret. Reagerer du indenfor 2 måneder vil det altid være at betragtet som rimelig tid
  • Er du professionel kunde er reklamationsfristen ligeledes 24 måneder fra fakturadato, men du skal reagere straks efter manglen er konstateret

 

Beskrivelse af reklamationen

Det er vigtigt, at reklamationen bliver beskrevet så fyldestgørende som muligt.

Til det formål har vi udarbejdet et klageskema, som giver et overblik over de informationer, vi har behov for i forbindelse med vurdering og årsagsanalyse.

Du finder reklamationsformularen her.

I mange tilfælde vil det lette sagsbehandlingen, hvis der er vedlagt billeder som illustrerer det problem sagen drejer sig om. Jo bedre information Flügger modtager, jo bedre mulighed har vi for at behandle henvendelsen.

Den udfyldte formular sendes til Flügger kundeservice: kundeservice@flugger.com

 

Afklaring og afslutning

Vi bestræber os altid på at behandle og afslutte din reklamationssag så hurtigt som mulig via vores kundeservice eller den lokale Flügger farver butik.