Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Beskyt vinduerne med en stærk og velegnet kvalitetsmaling

Vinduerne er en naturlig og virkelig vigtig del af huset. Ligesom enhver anden udendørs facade på huset er de dog udsat for dagligt slid, fugt og tilsmudsning fra de forskellige årstiders vejrmæssige udfordringer. Vinduerne skal faktisk kunne holde til lidt af hvert, hvad end det er bidende frost, skarpe og bagende solstråler eller hårde vindstød.

Derfor er det ekstremt vigtigt at give vinduerne de bedste betingelser for, at kunne stå imod disse udfordringer. Selve glasset kan vi ikke gøre så meget ved, men til vinduesrammerne og listerne kan vi hjælpe dig med at få et stærkere og langtidsholdbart vindue.

Den bedste maling til vinduer er Flügger Window, som er specifikt udviklet til selvsamme formål. Med Flügger Window får du en maling som både giver en holdbar og robust overflade, samtidig med at den holder skimmel og mug væk fra træværket.

 

Giv vinduerne en smuk og elegant farve

Noget af det smarte ved Flügger Window er, at du kan tone den i et væld af forskellige farver. Hvis du derfor vil prøve kræfter med en mere farvestrålende nuance end den klassiske hvide farve, så er der ingen begrænsninger.

Alt du skal gøre er at trykke på vores ‘farvevælger’ under produktsiden til Flügger Window, og her vil du kunne se et væld af smukke farver.

Sådan maler du dine udendørs trævinduer

Hvis træet i og omkring dine vinduer, er begyndt at virke porøst og svageligt, er det måske på tide at give det en kærlig hånd. En god idé er at male vinduerne, da det er langt billigere end at vente til træet måske er rådnet og skal udskiftes.

Læs med herunder, hvor vi gennemgår, hvordan du nemt og hurtigt kan genopfriske dine trævinduer med en omgang maling:

  • Start med at fjerne gammelt maling med en malingskraber.
  • Vask efter og rengør med Facade Clean.
  • Fix huller og revner med en fugemasse, for eksempel Linoliekit.
  • Afdæk med malertape, så du undgår at der kommer pletter og stænk på vinduerne.
  • Hvis træet er gammelt kan det her være en god idé først at male med en grundingsolie, da det vil sikre en bedre vedhæftning. Hvis derimod er nyt, kan du springe punktet over.
  • Mal træet 1-2 gange med Flügger Window med en sprossepensel.
  • Lad det efterfølgende tørre.