Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Giv stakittet en kærlig hånd med en holdbar træbeskyttelse

Er det blevet tid til at male stakittet? I stedet for at vente til stakittet begynder at være faldefærdigt og i så tilfælde skal erstattes af et nyt, bør du overveje den langt mere økonomiske løsning, som er at vedligeholde det med en god omgang træbeskyttelse i høj kvalitet.

Stakittet er nemlig særdeles udsat for alger, skimmel og hårde vejrforhold, da det oftest står relativt ubeskyttet og danner en fin ramme om grunden. Derfor er det vigtigt, at give stakittet de bedste betingelser for at kunne modstå disse prøvelser.

Hos Flügger har vi en masse produkter, som kan holde dit stakit pænt og rent i lang tid, eksempelvis Flügger 05 Wood Tex, der er en særdeles hurtigtørrende træbeskyttelse, og som giver træet en meget vejrbestandig overflade med maksimal holdbarhed samt glans- og kulørstabilitet. Derudover kan den modstå regnbyger en time efter påføring og har en holdbarhed på 15 år.

 

Vælg mellem et væld af flotte farver til stakittet

Mange vælger det traditionelle hvide stakit, hvilket også er en smuk og elegant tilføjelse til grunden. Men faktisk fås de fleste af vores træbeskyttelser i en masse andre farver, som kan få dit stakit til at skille sig en smule ud i forhold til de andre i kvarteret.

Eventuelt kan stakittet males i en farve, som passer til huset, hvilket kan give en skøn følelse, når man ser farverne matche hinanden.

Alt du skal gøre er at trykke på ‘vælg farve’ under de forskellige produktsider, og så kan du vælge lige præcis dén farve, som passer bedst til dit stakit.

Tid til en forandring? Sådan maler du dit stakit

Herunder får du en guide, der trin-for-trin hjælper dig med at male dit stakit. Læs guiden igennem grundigt inden du begynder dit projekt.

  • Rens stakittet med Facade Cleaner og vask efterfølgende efter for snavs, alger og skimmel med en algefjerner.
  • Skrab gammel maling af med en malingskraber.
  • Slib overfladen til med sandpapir for at sikre en bedre vedhæftning.
  • Hvis stakittet er ubehandlet, bør du grunde med en grundolie, eventuelt Flügger 01 Wood Tex Grundolie.
  • Mal stakittet med en træbeskyttelse - vi anbefaler Flügger 05 Wood Tex Udeakrylat. Mal stakittet to gange med en pensel som matcher bræddernes tykkelse.