• ...

Malerpensler

Vigtigheden af en god malerpensel i topkvalitet kan ikke overdrives. Modsat en discountpensel, som ganske vist er billigere på den korte bane, gør du en klog og bedre investering i en kvalitetspensel. Dette skyldes flere ting. Penselhårene på en malerpensel i topkvalitet er ofte langt bedre end dem, der sidder for enden af en engangspensel og de er typisk skåret i et flottere og ergonomisk venligt design, som næppe fås bedre på markedet. Læs mere om malerpensler her.
40 varer
Art Forsletter Modler 1504
Fra 89,95 kr.
Pro Finish 1285 facadepensel 120 mm
Fra 129 kr.
Facadepensel vinklet 1583
Fra 69,95 kr.
Penselsæt 1476 Udendørs sort
Fra 99,95 kr.
Ovalpensel Super Finish Skrå 1846
Fra 109 kr.
Fladpensel Non-Drop 1500
Fra 45,95 kr.
Sprossepensel Super Finish 1856
Fra 45,95 kr.
Ovalpensel Super Finish 1876
Fra 94,95 kr.
Ovalpensel High Finish 1179
Fra 169 kr.
Jumbopensel High Finish kort 1139
Fra 209 kr.
Pro Finish 1239 jumbo pensel kort 70 mm
Fra 149 kr.
Pro Finish 1234 vinkelpensel kort 50 mm
Fra 99,95 kr.
Pro Finish 1236 vinkelpensel lang 50 mm
Fra 109 kr.
Fladpensel High Finish Skrå Fibre 1192
Fra 189 kr.
Viser 20 varer af 40

Gør malerprojektet lettere med en kvalitetspensel

Uanset hvad du skal male, kommer du bedst over målstregen med en malerpensel i høj kvalitet. Du vil hurtigt kunne se og mærke forskel på en af vores kvalitetspensler og en discountpensel til billige penge.

Hos Flügger er vi eksperter indenfor malerpensler, og har stor erfaring og sagkyndighed indenfor faget. Vi har et væld af malerpensler til vidt forskellige formål, så du kan være sikker på, at finde en pensel, der passer til dit specifikke malerprojekt.

Mange af vores pensler har penselfibre i høj kvalitet og de forskellige skafter er skåret i en behagelig form, der gør dem ergonomisk venlige. På den måde slipper du for at holde fast om penslen i et ubekvemt og anstrengende greb, der kan give gener på et senere tidspunkt. Det gælder trods alt om at gøre arbejdet så behageligt og sjovt som muligt.

Der er også mange andre fordele ved at købe en pensel hos Flügger frem for discountudgaven. Eksempelvis holder en kvalitetspensel bedre på malingen og hårene falder ikke af, som det ofte kan være tilfældet med det billigere alternativ.

Vælg mellem et kæmpe udvalg af udendørs og indendørs pensler

Når du skal bruge en malerpensel, er der masser at vælge imellem.

Egentlig er det eneste, du skal have med i overvejelserne selve formålet med penslen - altså hvilken overflade du skal male. Vores pensler er nemlig ergonomisk korrekte, holdbare og smukt designet.

Herunder finder du en oversigt over hvilke pensler, der passer til en række forskellige opgaver og formål:

  • Ovalpensel - Indendørs: Træværk, f.eks. paneler/all-round pensel med en høj finish. Udendørs: Træværk, f.eks. stakittet/all-round pensel med en høj finish.
  • Vinkelpensel - Indendørs: Perfekt til præcision og komme ind smalle og svært tilgængelige steder, f.eks. radiatorer.
  • Facadepensel - Udendørs: Perfekt til maling af store overflader, f.eks. murværket på huset.
  • Rundpensel - Indendørs: Perfekt til præcision med mulighed for skarpe kanter, f.eks. karme og loftslister. Udendørs: Perfekt til præcision med mulighed for skarpe kanter, f.eks. karme og loftslister.
  • Sprossepensel - Indendørs: Perfekt til maling af mindre områder med stor præcision, f.eks. sprosser på dannebrogsvinduer. Udendørs: Perfekt til maling af mindre områder med stor præcision, f.eks. udvendige sprosser på dannebrogsvinduer.
  • Skråpensel - Indendørs: Perfekt til maling af lige linjer med overflader tæt på hinanden, f.eks. mellem vindueskarme og vægge. Udendørs: Skråpensel - Perfekt til maling af lige linjer med overflader tæt på hinanden, f.eks. mellem vindueskarme og vægge.

Sådan rengør og vedligeholder du dine malerpensler

Rengøring af pensler er en vigtig del af malerarbejdet. Der er flere måder at rengøre pensler på, afhængigt af typen af maling og graden af forurening.

Vandbaseret maling: Vandbaseret maling er den letteste at rengøre. Du skal blot skylle penslen i vand og derefter i vand og sæbe og vand og derefter skylle igen. Gentag denne proces, indtil penslen er ren. Derefter tørres penslen med et håndklæde eller lufttørres.

Oliebaseret maling: Oliebaseret maling er vanskeligere at rengøre end vandbaseret maling. Skyl først penslen i mineralsk sprit eller malingfortynder. Derefter vaskes penslen i sæbevand. Til sidst skylles penslen igen, og den tørres med et håndklæde eller lufttørres.