Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Flügger andelen. Sådan fungerer det!

 

Flügger andelen blev lanceret tilbage i 2020 - med stor succes. I dag er der knap 500 små og store foreninger. Som medlem af Flügger andelen får foreningens medlemmer mindst 20% i rabat på alle Flügger varer og Fiona tapeter i vores Flügger farver butikker. Derudover udbetaler vi 5% i støtte til foreningen, baseret på medlemmernes køb - én gang om året.


Sådan fungerer det!

  • Foreningen tilmelder sig Flügger andelen ved at udfylde et oprettelsesskema, som afleveres i den butik, I ønsker at benytte.
  • Foreningen og jeres medlemmer får herefter rabat på jeres køb i den lokale Flügger farver.
  • Flügger farver betaler en årlig foreningsstøtte baseret på alle køb foretaget på kontoen i den pågældende butik.

 

Det er helt gratis at være med - et simpelt koncept med fordele for både medlemmer og forening. Det eneste krav er, at klubben oprettes som medlem, har et CVR nummer, og er en frivillig eller almindelig forening.

 

Hvordan bliver min forening medlem?
Foreningen tilmelder sig Flügger andelen ved at udfylde et oprettelsesskema, som kan sendes per e-mail eller afleveres i den butik, I ønsker at benytte - Download oprettelsesskemaet

Butikken opretter jer i Flügger andelen, og tildeler jer en konto som skal oplyses ved fremtidige indkøb hos jeres lokale Flügger farver. Herefter kan I informere medlemmerne om de nye fordele, og foretage de første køb af malervarer.

 

Hvordan handler man?
Foreningen og jeres medlemmer køber de varer de ønsker i jeres lokale butik. Ved kassen oplyser I klubbens navn eller kontonummer og derved får I klubbens rabat.


Hvordan informeres medlemmerne?
Er foreningen eller sportsklubben villig til aktivt at gøre en indsats for at synliggøre medlemsfordelene - eks. på opslagstavlen, via hjemmesiden, eller gennem Facebook, så ser vi en tendens til, at i får markant større støtte udbetalt. Penge som kan bruges til indkøb eller forbedringer - til glæde for alle.

Under grafiske materialer kan I se, hvad I kan downloade eller bestille for at promovere medlemsfordelene ved Flügger andelen.


Har du spørgsmål om Flügger andelen?
Tøv ikke med at kontakte din lokale butik eller sende en e-mail til kundeservice@flugger.com

Vi glæder os til at få dig/jer med om bord...