Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Fugepistol

Fugepistoler gør arbejdet med at lægge fuger en helt del nemmere. Samtidig kan du også fuge i en jævn strøm, så resultat bliver mere ensartet. En fugepistol er dermed et godt værktøj, når du skal fuge i hjemmet. Om det er samlinger, der skal fuges, eller mellemrummet mellem lister og væg, så sparer en fugepistol dig også for en masse tid i dit fugearbejdet.
1 vare
Fugepistol
Fra 94,95 kr.
Viser 1 varer af 1

Hvad er en fugepistol?

En fugepistol er et værktøj til, når du skal lægge fuger, som eksempelvis skal skjule samlinger eller slutte tæt langs karme, vinduer eller lofter. Fugepistolen lades med en fugepatron, der gør det nemt at trykke fugemassen ud i en jævn masse, så du nemt og hurtigt får en ensartet fuge.

Hvordan fungerer en fugepistol?

Fugepistolen monteres med en fugepatron, der indeholder fugemasse. Efter monteringen kan fugemassen trykkes ud, ved hjælp af et håndtag, der trykker et stempel ind i fugepatronen. Fugemassen kommer herved ud gennem tryk på fugepistolens aftrækker og ud af den tilskårede spids på fugepatronen. Det er vigtigt, at skære fugepatronens spids til med et skråt snit, der er mindre end selve fugens bredde, så du bedre kan styre fugemassen. Når fugen er påført, kan du trække den helt glat med en spartel eller andet spartelværktøj, der kan komme til, hvor du har fuget.

Fugepistol til mange formål

En fugepistol kan bruges til mange forskellige formål. Med dens mange anvendelsesmuligheder og lette håndtering, er det et uundværligt stykke værktøj i sit arbejde. Med en fugepistol sikrer du et ensartet og jævnt resultat, og sparer samtidig en masse tid i dit fugearbejde.

Du kan bruge fugepistol til:

  • Reparationer af små sprækker eller revner
  • Samlinger af hjørner
  • Sammenslutninger mellem vægge og lister
  • Sammenslutninger mellem bordplade og lister
  • Samlinger der skal skjules

Valg af fugepistol

Når du skal vælge en fugepistol, er det først og fremmest vigtigt, at vælge en fugepistol af god kvalitet, så du er sikker på, at den også er langtidsholdbar. Det er især vigtigt, hvis du har meget fugearbejde, du skal i gang med. Dertil kan det også være en fordel at vælge en fugepistol med et godt ergonomisk håndtag, så du har et godt greb under dit arbejde. Er der tilmed meget fugearbejde, kan du også overveje en elektrisk fugepistol, der gør det nemt at lave en helt jævn og ensartet fuge med hjælp fra fugepistolens doserings indstillinger af fugemasse.