Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Tapetklister

Her på siden finder du vores store sortiment af tapetklister. Når du skal tapetsere en væg er det altid en fordel, at vælge en god og kvalitetsbevidst tapetklister, der passer til opgaven. Med den rette tapetklister stiger garantien for at tapetet bliver siddende lang tid efter du har sat det fast på væggen. Læs mere om tapetklister her.
2 varer
Fiona 270 Papir/tapetlim
Fra 239 kr.
Fiona 290 Tapetlim
Fra 64,95 kr.
Viser 2 varer af 2

Hvad er tapetklister?

Tapetklister anvendes til opsætning af en række forskellige vægbeklædninger. Du bruger tapetklister når du skal tapetsere dine vægge med eksempelvis savsmuldstapet, vinyltapet, papirtapet og non-woven tapet.

Når du skal opsætte savsmuldstapet, vinyltapet og papirtapet, skal du typisk påføre tapetklister på bagsiden af disse tapettyper.

Arbejder du med tapeter i non-woven kvalitet, skal du påføre tapetklister direkte på væggen. Dette skyldes at non-woven tapet har et lag filt på bagsiden, så du slipper for at smøre det direkte på tapetet.

Brug vådrumsklæber på områder med fugt

En vådrumsklæber er en fugtstabil klæber, som du bruger til vægge, der er placeret i områder, hvor der er risiko for fugt i varierende grad. En vådrumsklæber kan anvendes på en masse forskellige overflader, herunder beton, puds og gips.

Som en ekstra bonus kan du både anvende en vådrumsklæber til opsætning af væv, filt og tapet, hvis overfladen er i direkte kontakt med vand.

En vådrumsklæber er altså ideel sammen med en vægbeklædning, der er placeret på badeværelsesvæggen og eventuelt tæt på en bruseniche, da vådrumsklæberen i så tilfælde vil hjælpe tapetet med at stå imod direkte vandsprøjt.

Sådan anvender du tapetklister

En grundig forberedelse af væggen før du anvender tapetklister og vægbeklædning, er altid at foretrække, da det i sidste ende har enorm betydning for slutresultatet.

Derfor har vi lavet en let og overskuelig guide til anvendelse af tapetklister herunder, som du med fordel kan følge:

  • Fjern gammel og overskydende tapet eller malerrester.
  • Fjern snavs, fedt og nikotin ved hjælp af omhyggelig rengøring - evt. med Fluren 37 og Fluren 49 Sod- & nikotinrens.
  • Slib ujævnheder og begroninger væk.
  • Spartel potentielle sprækker, huller og revner og slib efter med sandpapir.
  • Påfør et lag tapetklister på bagsiden af tapetet (hvis du bruger non-woven skal du påføre tapetklister direkte på væggen)
  • Påfør en bane tapet på toppen af væggen med tapetklister, og brug herefter en tapetbørste til at børste tapeten fast fra top til bund. Hvis der opstår loftbobler, kan du udglatte dem med tapetbørsten.
  • Fortsæt opsætningen ved at placere banerne helt tæt på hinanden. Undgå overlap.
  • Fjern eventuelt overskydende tapetklister med en klud.
  • Når tapetbanen er rettet til, kan du skære det overskydende fra med en hobbykniv.