Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Malerspande

Godt malerværktøj er en fordel til ethvert malerprojekt i hjemmet. Alt efter om du skal i gang med store eller små maleprojekter, er der malerværktøj at finde. Skal du i gang med et af de helt store projekter, hvor der skal males mange store overflader som vægge, gulve eller lofter, kan det anbefales at anvende spande til malerarbejdet. Vil du optimere og gøre processen i dit malerarbejde nemmere, kan en en malerspand, eller en rullespand, som det også kaldes, være lige så vigtig, som den rette type og størrelse malerrulle.
10 varer
Malerspand låg - Genbrugsplast
Fra 15,95 kr.
Malerspand indlæg 7080 - Genbrugsplast
Fra 11,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Plastikpose til Spand - 50 stk.
Fra 59,95 kr.
Penselholder med 2 magneter
Fra 20,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Spandeholder S-hook
Fra 39,95 kr.
10L Plast spand el. låg - uspecificeret farve
Fra 15 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Plast bøtte el. låg til 0,38L / 0,75L - uspecificeret farve
Fra 5 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 10 varer af 10

Hvorfor vælge spande til malerarbejdet?

Spande til maling kan i modsætning til malerbakker indeholde meget store mængder maling af gangen. Det sparer dig for en masse tid med at fylde en malerbakke op med ny maling fra en malerbøtte og dermed en masse stop, i dit malerarbejde. På den måde er spande til maling nem og hurtig måde, at optimere dit malerarbejde på.

Spande til maling findes oftest som firkantede spande og er på samme måde som en malerbakke designet med en riflede inderside, hvor malerrullen rulles over for den rigtige mængde og fordeling af på malerrullen. Samtidig hjælper den riflede inderside også med til at mindske spild af malingen, da overskydende maling rulles af. Ved brug af spandens riflede inderside opnår du en passende mængde maling på malerrullen hver gang, og sørger dermed for et flot og ensartet resultat på alle overfladerne i dit malerarbejde.


Spande eller bakker til malerarbejde?

Valget mellem spande eller bakker til dit malerarbejde afhænger af omfanget. Skal du male mindre overflader, kan du med fordel vælge en malerbakke, men skal du male større overflader på vægge, lofter eller gulve, anbefales det, at du anvender spande i stedet. De kan indeholde en større mængde maling, og du undgår derfor at skulle fylde en malerbakke op med ny maling flere gange.


Slip for rengøring med spandeposer

Når du er færdig med dit malerarbejde, skal malerværktøjet rengøres. Det gælder både for pensler, malerruller, malerbakker og spande til maling. Men du kan gøre rengøringen en del lettere, ved at bruge spandeposer. På den måde sparer du rengøringen af spande til maling. Spandeposer er en pose, der sættes i spanden, inden du påfylder maling heri. Du kan bruge din malerrulle som normalt, og kan dermed også sagtens bruge den riflede inderside, mens spandeposen sidder i. Når du er færdig med at male, fjernes posen, og spanden er klar til brug igen, uden du behøver gøre den ren. Samtidig kan posen også bruges til at pakke maling og malerværktøj ind i, så det ikke udtørrer, mens du venter på, at overfladen kan behandles med et nyt lag maling.