Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Malingskraber

Når du skal male, lakere eller på andre måder behandle overflader, er det vigtigt med et godt forarbejde, så overfladerne står rene og klar til behandling. En malingskraber er derfor et rigtig godt værktøj, til at fjerne gammel, løstsiddende maling, lak, lim og rust. Med sit skarpe skrabeblad og håndtag kan du øge trykket i værktøjet, så du kan få selv det mest fastsiddende maling af.
16 varer
Malingskraber 9630 - Stiwex
Fra 74,95 kr.
Malingskraber 9660 - Stiwex
Fra 209 kr.
Blade til malingskraber, 50 mm
Fra 94,95 kr.
Blade til malingskraber, 80 mm
Fra 69,95 kr.
Skrabeblade 9650, 2 stk. - Stiwex
Fra 99,95 kr.
Malingskraber F22 - Allway
Fra 199 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Blade til malingskraber Allway F22
Fra 129 kr.
+ evt. lev. omkostninger
10 x Refill knivblade, 18 mm - Dragon
Fra 16,95 kr.
Basic Tapetskraber 28 cm - 100 mm bredt blad
Fra 149 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Tajima Tapetskraber m/3 blade - 2 varianter
Fra 329 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Tajima blade 25 mm, 10 stk. t/120 cm stripper
Fra 159 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Vinduesskraber 80 mm- Stiwex
Fra 89,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Stålskraber klinge, 5 stk. - Stiwex
Fra 59,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 16 varer af 16

Hvad er en malingskraber?

En malingskraber er, en skraber med et skrabeblad i hærdet stål og et håndtag forrest. Håndtaget giver dig et godt greb til arbejdet med at skrabe og fjerne gammel maling, lak, lim og rust fra overflader. På håndtaget kan du også lægge ekstra tryk på selve skraberbladet, så du får mere styrke i arbejdet.


Hvad bruges en malingskraber til?

Sandpapir kan i mange tilfælde med fordel anvendes til at fjerne gammel, løstsiddende maling, lak, lim eller rust. Det kan dog være vanskeligt at fjerne med sandpapir, og det kan derfor være nødvendigt med et stærkere værktøj som en malingskraber. En malingskraber er et godt værktøj, til at fjerne alt fra overfladen, så den står bar og klar til ny behandling.


Forskellige typer af malingskraber

Der findes forskellige størrelser på malingskrabere, så du kan finde den malingskraber, der passer bedst til dit projekt. Du kan også med nogle malingskrabere udskifte skraberbladet, hvis det med tiden bliver sløvt.

Skal du bruge en malingskraber på steder, hvor det kan være svært at komme til og arbejde, kan du med fordel vælge en rørskraber. Den er på samme måde som en malingskraber udstyret med et skarpt skrabeblad og et håndtag. Forskellen er dog, at en rørskraber lettere kan komme ind bag rør eller andet, der kan være til hindring for arbejdet, da den har et helt særlig form til formålet.

Du kan også få en malingskraber, der med dens udformning er særdeles god til glasset på vinduer. Denne type kaldes en rudeskraber og findes i forskellige størrelser. Den kan med fordel anvendes på vinduesglas, hvis der skulle sidder overskydende maling her.

Typer af malingskraber:

  • Malingskraber
  • Rørskraber
  • Rudeskraber