Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Grundrens

Et godt forarbejde går forud for ethvert renoveringsprojekt. Her er rengøringen med grundrens derfor også en særdeles vigtig del, der giver overfladen de bedste forudsætninger for god vedhæftning af den videre behandling. Samtidig vil en ren og pæn overflade, inden den males, give et flot, ensartet og jævnt resultat af dit arbejde. Grundrens gør arbejdet med rengøring, let, hurtig og effektiv, så du opnår et optimal finish.
8 varer
Flügger Natural Wood Trærens
Fra 159 kr.
Flügger Hardwood Cleaner - Teak/Trærens
Fra 169 kr.
Flügger Terrasserens
Fra 149 kr.
Flügger Fluren 37 - Rengøringsservietter
Fra 219 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Flügger Fluren 37 Spray - Grundrengøring
Fra 59,95 kr.
Flügger Fluren 37 - Grundrengøring
Fra 89,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Flügger Fluren 39 - Desinfektionsmiddel
Fra 119 kr.
Flügger Fluren 49 - Sod- & nikotinrens
Fra 84,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 8 varer af 8

Hvad er grundrens?

Grundrens er et bredt, anvendeligt rengøringsmiddel, der er særdeleshed velegnet til afrensning og affedtning af overflader før videre behandling. Grundrens fjerner effektivt fedt, olie, sæberester, sod, smuds og snavs, så du opnår en ren overflade, inden du skal male eller på anden måde, behandle overfladen.

Grundrens findes til netop den type materiale og overflade, du skal rengøre. Derudover findes grundrens også i forskellige varianter i som eksempelvis flydende form, spray eller frotté klude.


Hvad kan grundrens bruges til?

Grundrens kan anvendes til langt de fleste overflader, men bruges oftest til overflader, der efterfølgende skal males. Du kan derudover også med fordel rengøre med grundrens på fliser, metal, glas, vinyl og linoleum, samt andre malede eller lakerede overflader, der kan tåle vand.

Med grundrens fjerner du ikke kun smuds og snavs fra overfladen, men får også renset godt for fastsiddende fedtstoffer, olie, tobakstjære og sod.

Du kan bruge grundrens på overflader som:

  • Vægge
  • Lofter
  • Facader
  • Malet træværk

Du kan også med fordel anvende grundrens til rengøring af pensler og malerruller. Med god rengøring af malerværktøjet forlænger du dets levetid, og sikrer, at det er helt rent og uden rester fra maling, når du skal bruge det næste gang.

På grund af den høje PH værdi i grundrens, anbefales det til rengøring af træ, at bruge trærens. Grundrens kan nemlig misfarve naturtræ, give hvide pletter på galvaniseret stål samt forhindre den efterfølgende behandling i et hærde ordentligt.


Sådan bruger du grundrens

Grundrens er en vigtig del af et godt forarbejde, og er med til at sikre det bedste, færdige resultat. Inden du begynder at rengøre den overflade, som du senere skal viderebehandle, er det først og fremmest vigtigt, at vælge en, der passer til netop det materiale, du skal rengøre.

Er det en grundrens i flydende form, du skal bruge, blandes rengøringsmidlet op med vand ud fra anvisningerne på flasken. Derefter vaskes overfladen grundigt med en svamp. Bliv ved med at vaske, indtil svampen er helt ren, og vask efterfølgende med rent vand, og lad overfladen tørre.

Når overfladen er tør, kan overfladen overmales, eller på anden måde behandles. Tørretiden kan være op til et døgns tid.