Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Metalrens

Rengøring med metalrens er en vigtig del af forarbejdet, inden du maler metaloverflader. Et godt forarbejde, heriblandt effektiv rengøring med metalrens, er med til at give det bedste, færdige resultat, når du skal opfriske metal med ny maling. Metalrens fjerner effektivt fastsiddende smuds, snavs og fedt. Samtidig efterlades overfladen ren, så den står klar til videre behandling.
1 vare
Flügger Metal Pro - Metalrens
Fra 199 kr.
Viser 1 varer af 1

Hvad er metalrens?

Metalrens er et hurtigt fordampende rengøringsmiddel til metalliske materialer, der effektivt renser i dybden og efterlader overfladen ren og tør. Metalrens virker hurtigt og opløser smuds, snavs og fedt fra overfladen samt silikone, olie, tjære, voks og fernis. Metalrens sørger derfor for en grundig rengøring af overfladen, inden videre behandling.

Du kan få metalrens som flydende rengøringsmiddel eller som spray, der gør det nemt at påføre på selv vanskelige steder.

Hvad bruges metalrens til?

Metalrens bruges på metaloverflader inden videre behandling med maling. Metalrens fjerner effektivt smuds, fedt og snavs og løsner rust, kalk, sæberester og metaloxid (hvidrust) fra overfladen. Metallet kommer dermed til at fremstå ren, med en ensartet og jævn overflade, der er klar til videre behandling.

Metalrens rengør for:

  • Olie
  • Tjære
  • Voks
  • Fernis
  • Kalk
  • Sæberester
  • Metaloxid (hvidrust)

Sådan bruger du metalrens

Den hurtig fordampende metalrens, virker hurtig og effektiv ved brug. Som med alt anden forberedelse til malerarbejde, er det vigtigt med et godt forarbejde. Sørg derfor for at fjerne alt løstsiddende snavs, og rust med en stålbørste eller spartel. Herefter kan du rengøre med metalrens.

Du kan anvende metalrens i flydende form, som påføres og med en klud, svamp eller en blød børste. Lad metalrens produktet sidde og virke i 5 minutter og skyld efter med rent vand. Lad overfladen tørre helt, inden du begynder på videre behandlinger og malerarbejde.