Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Skal du male badeværelse?

Når du skal male badeværelset, behøver du ikke kun vælge hvid maling. Du kan faktisk male badeværelsets overflader i alverdens flotte farver. Badeværelsets udtryk kan skifte markant karaktér alt efter hvilken farve du giver fx væggene.

Herunder har vi lagt de mest populære farver til badeværelset ind, så du nemt kan skabe et anderledes rum med dit personlige touch.  

Hvilken maling skal man bruge i badeværelset?

Skal du genopfriske lofter og vægge i dit badeværelse er det slet ikke så besværligt og omstændigt som mange går og tror. Mange stiller spørgsmål som; skal jeg bruge vådrumsmaling? Skal jeg vådrumssikre? Hvor er vådrumszonen? Svaret er simpelt.

Tidligere malerbehandlede lofter og vægge i badeværelser ommales let med Flügger Dekso 20 H20 i ønsket kulør. Vi anbefaler IKKE at male gulvet i badeværelset, da de er en del af den våde zone uafhængig af størrelse på badeværelset.

Har du et nyt badeværelse eller står du overfor en større renovering, skal du kontakte vores kundeservice, der kan rådgive om vådsrumsreglement.

Har du revet hele badeværelset ned eller har brug for viden omkring vådrumsspartel, så læs artiklen her hvor du får svar på alt om spartling i badeværelser. 

Men hvordan gør jeg så, hvis jeg skal male et vådrum? 

Betegnelsen vådrum bruges om alle badeværelser, og vi anbefaler derfor altid at male med Dekso 20 H2O, som tåler fugt. Dog anbefaler vi IKKE, at du maler direkte i vådzoner såsom brusekabinen, ved håndvaske påmonteret brusearmatur eller vægge omkring badekar.

 

Skal du male ovenpå tidligere malede overflader?  

Så skal du: