• ...

Skal du male badeværelse?

Det er slet ikke så besværligt og omstændigt som mange går og tror. Mange stiller spørgsmål som; skal jeg bruge vådrumsmaling? Skal jeg vådrumssikre? Hvor er vådrumszonen? Svaret er simpelt. Hvis du skal male brusekabinen eller dit badeværelse er småt og under 3,25 m2, så betegnes det som et vådrum og alle overfalder skal behandles derefter. 

Skal du dog udelukkende male uden for brusekabinen og er dit rum større end 3,25 m2, så kan du faktisk male både vægge, lofter, træværk og gulve med almindelig maling. Disse produkter har vi samlet længere nede.

Men hvordan gør jeg så, hvis jeg skal male et vådrum og/eller brusekabine? 

Fortvivl ikke! Herunder finder du alle de rigtige produkter, samt den rette guide til, hvordan du maler dit vådrum (eller brusekabine). Det er nemlig sådan, at så snart du skal male i brusekabinen, så bliver betegnelsen for det man maler nemlig ”vådrum”. Den samme betegnelse gælder som nævnt også for badeværelser, der er under 3,25 kvadratmeter.
Ja, det lyder meget teknisk, men tag det roligt – det er ikke så besværligt! Skal du male i din brusekabine, eller har du et lille badeværelse, hvor der ofte kommer vand på alle væggene, så skal du blot sørge for at male med vådrumsmaling – det er ganske simpelt. 
Husk! Du kan ikke bruge en malerbehandling som vådrumssikring, så det er vigtigt at selve vådrumssikringen er foretaget under den overflade du skal male.  

Skal du male direkte ovenpå fliser, der ikke har været malet?

Så skal du: 

Skal du male ovenpå tidligere malede overflader?  

Så skal du:  

OBS! Denne behandlingsvejledning er ikke en del af vores almindelige anbefalinger, hvorfor vi ikke yder garanti hvis du maler i selve vådrumszonen.