Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Kalkfjerner

Kalkaflejringer i større eller mindre grad er desværre nærmest uundgåeligt i Danmark. Kalket fra grundvandet sætter sig som grimme og genstridige belægninger på alt fra klinker og fliser, til glas, håndvaske, vandhaner og brusere. Med en god kalkfjerne kan du hurtig, nemt og effektivt fjerne de grimme og genstridige belægninger af kalk.
2 varer
Flügger Fluren 33 - Koncentreret Kalkfjerner
Fra 99,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Flügger Fluren 33 - Kalkfjerner Spray
Fra 59,95 kr.
Viser 2 varer af 2

Hvad er kalkfjerner?

Kalkfjerner er et surt kalkfjerningsmiddel, der er selvvirkende og effektiv til fjernelse af kalkaflejringer. Kalkfjerner er dermed et godt produkt til virkningsfulde resultater af rengøring og desinficering i hjemmet. Kalkfjerner er i særdeleshed et fremragende rengøringsprodukt til køkken og bad, hvor der hyppigt kan forekomme kalkbelægninger.


Hvor kan du bruge kalkfjerner?

Kalkfjerner kan bruges til alle former for genstridige kalkbelægninger, som eksempelvis i badeværelset til rengøring af klinker, glaslåger, håndvask, toilet, vandhane eller brusehoved. Ved brug af kalkfjerner, er det også vigtigt, at være opmærksom på, at visse materialer kan være syrefølsomme, og dermed ikke tåler brug af et surt rengøringsmiddel som kalkfjerner. Du bør derfor ikke anvende kalkfjerner på marmor. Ved ønsket brug på aluminiumsoverflader eller keramiske og glaserede overflader, bør du teste kalkfjerner på et lille område inden brug.


Valg af kalkfjerner?

Der findes forskellige typer af kalkfjerner, til at fjerne grimme og genstridige kalkaflejringer med. Ens for dem er dig deres effektive og selvvirkende egenskab, der nemt og hurtigt fjerner belægninger.

Alt efter hvor du skal fjerne kalk, kan du vælge mellem kalkfjerner som flydende eller som skumspray.


Sådan bruger du kalkfjerner

  • Når du skal bruge kalkfjerner til afrensning af kalk- , rust- og sæberester, er det vigtigt at starte med at forvande overfladen.
  • Fordel derefter kalkfjerner med en børste eller svamp, og lad det sidde i 5-10 min.
  • Brug efterfølgende børsten eller svampen til at rense overfladen, og skyl efter med rent vand.

Ved vanskelige belægninger, kan du med fordel gentage behandlingen for et fuldendt resultat. Rengør efterfølgende overfladen med grundrens for en optimal, rengjort og desinficeret overflade.