Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Facaderens

Facader af træ- eller murværk, vil med tiden få spor af af det danske, omskiftelige vejr, hvor smuds, snavs samt belægninger og begroninger, vil forekomme. Det er næsten uundgåeligt, men du kan nemt gøre det selv og fjerne snavs og belægninger med facaderens. Træværket og murværkets overflade afrenses effektivt med facaderens, også uden brug af højtryksrenser. Facaderens vil på en skånsom måde blødgøre og opløse smuds, snavs og belægninger, så overfladen står ren og klar til videre behandling.
4 varer
Algefjerner til 200 m² - Flügger Facade Algefjerner
Fra 159 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Flügger Facade Clean - Facaderens
Fra 149 kr.
Flügger Metal Pro - Metalrens
Fra 199 kr.
Vaskekost t/teleskopskaft - NYT DESIGN
Fra 209 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 4 varer af 4

Hvad er facaderens?

Facaderens er et rengøringsmiddel til rengøring af træværk og murværk. Med facaderens afrenses overfladen effektivt for alle former for smuds, snavs og andre belægninger, der med tiden vil forekomme.

Mange rengør facader med en højtryksrenser, men det er utrolig hårdt ved træets og murværkets overflade og er oftest ikke nok i forhold til rengøring. Ved at rengøre med facaderens renser du i dybden uden at skade overfladen, og giver overfladen de bedste betingelser for videre behandling og giver et flot og rent resultat. Du kan i stedet for at rense med en højtryksrenser, påføre facaderens med en lavtrykssprøjte for en skånsom rengøring og fordeling af blandingen.


Valg af facaderens

Mange facader bliver med årene udsat for naturlig slitage. Derfor er det vigtigt, at man anvender den korrekte type facaderens, så overfladerne holdes flotte og velholdte. Med den rigtige facaderens sikrer man både et flot finish og en velholdt facade.

Blandt andet finder man lige nu facaderens, der egner sig perfekt til beton, mursten, letbeton, gasbeton og mange andre stenoverflader.


Hvad kan facaderens bruges til?

Facaderens kan bruges til rengøring af tilsmudset og snavset træ og mursten udendørs, inden der videre behandles med maling, træbeskyttelse eller anden form for behandling.

Facade Rens fjerner effektivt belægninger på murværk, der med tiden er kommet til af vind og vejr. Samtidig fjerner den også alger og mosbelægninger, der ofte forekommer på træværk.

Facaderens kan bruges til:

  • Facader af murværk
  • Facader af træværk

Sådan bruger du facaderens

  • Når du skal rengøre med facaderens, anbefales det, at du undgår at rengøre på solvarme overflader. Har du nogle overflader, der er stærkt sugende, er det en god idé at forvandle disse.
  • Bland dernæst facaderens efter anvisning på spanden, og påfør blandingen med en lavtrykssprøjte, pensel eller børste.
  • Lad opblødningen sidde og virke i 5-20 minutter, hvorefter du kan bearbejde overfladen med børsten eller penslen, så alle urenheder, og forureninger opløses optimalt.
  • Skyl derefter overfladen med rent vand til at sæberester er fjernet fra overfladen.
  • Overfladen står nu klar til videre behandling med eksempelvis imprægnering eller andre former for beskyttelse til træ- og murværk.