Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Skal du male børneværelse?

Et børneværelse skal helst være et frirum for den kompromisløse fantasi, hvor dit barn føler sig ubetinget godt tilpas og kan være sig selv - og her spiller farver en kæmpe rolle.

Noget som er vigtigt at have in mente, hvis du skal klargøre børneværelse til de mindste i familien, er farver og lys. Uanset om du vil male eller opsætte et designtapet, så trives langt de fleste børn bedst i lyse, positive og farverige omgivelser.

Lyse og behagelige noter har en beroligende effekt, og vil du holde dig til et lag maling, kan det være guld værd at kaste sig ud i en anden farve end den klassiske hvide nuance. Du kan eksempelvis eksperimentere med lilla, blå eller grøn, som er vældig populære farver.

Hvilken maling anbefaler vi?

Uanset hvilken farve du foretrækker, er det vigtigt, at du vælger et kvalitetsprodukt, så du får mest maling for pengene.

Hvis du skal male loft og vægge, anbefaler vi at du bruger Dekso Ultramat 1 eller en af vores Perform-malinger. Disse produkter kan alle anvendes på loft såvel som vægge, hvilket gør dem til en yderst praktisk maling.

Vælger du derimod et designtapet, har vi et væld af flotte børnetapeter fra Fiona - gå eventuelt på opdagelse i vores uimodståelige Little World- og No Limits-kollektioner!

Vores tapeter er i non-woven kvalitet, hvilket vil sige, at det er let at rengøre og opsætte. Det er også nemt at tage ned igen, så hvis du på et tidspunkt vil prøve et andet Fiona-tapet, er det let at udskifte.

Jeg foretrækker non-woven tapet til børneværelset - hvordan sættes det op?

Vi har svaret!

Hos Flügger er næsten alle vores tapeter i non-woven kvalitet. Denne type tapet er let at opsætte og vedligeholde. Vores største tapetproducent er danske Fiona, som har 125 års erfaring på området - sagt med andre ord: en ualmindelig sagkyndig leverandør.

Når du arbejder med non-woven tapet skal du, modsat savsmuldstapet, vinyltapet og papirtapet, hvor du påfører tapetklæberen på tapetets bagside, påføre vævlim direkte på væggen.

Non-woven tapet har et lag filt på bagsiden, så du slipper for at smørre vævlimen direkte på tapetet, hvilket er særdeles tidsbesparende.

Herunder får du en quickguide, som du kan følge, hvis du skal opsætte non-woven tapet til børneværelset:

  • Grund væggen inden du tapetserer. Det gør den mindre sugende, så du bedre kan justere vægbeklædningen inden limen tørrer. Hvis du ønsker dette, anbefaler vi vores Drypfri Forankringsgrunder, som du påfører med en malerrulle.
  • Lad væggen tørre i 2 timer inden påbegyndelse af tapetsering.
  • Non-woven tapet opsættes med vævlim direkte på væggen, da non-woven tapet har en bagside af filt, der er beregnet til opsætning med vævlim.
  • Vi anbefaler, at du anvender Adhesive 290 Non-woven Tapetklæber, som er let at applicere og kan påføres med sprøjte.
  • Påfør et jævnt lag vævlim på væggen til én bane af gangen.
  • Udjævn tapetet med en tapetkost efter opsætning.