• ...

Skal du male børneværelse?

Måske venter du og din partner et nyt familiemedlem? Eller måske trænger væggene i børneværelset bare til en overhaling fordi teenageren i huset er vokset fra den barnlige vægbeklædning? Uanset anledningen, så er der masser af gode tips og tricks at hente på denne side, til når børneværelset skal renoveres på ny.

Noget som er vigtigt at have in mente, hvis du skal klargøre børneværelse til de mindste i familien, er farver og lys. Uanset om du vil male eller opsætte et designtapet, så trives langt de fleste børn bedst i lyse, positive og farverige omgivelser.

Heldigvis har vi masser af muligheder på denne front!

Vælger du et designtapet, har vi et væld af flotte børnetapeter fra Fiona - gå eventuelt på opdagelse i vores uimodståelige Little World- og No Limits-kollektioner!

Vælger du at male børneværelset, så husk at anvende en maling, der er miljøvenlig og god for indeklimaet - eventuelt Dekso 1 Ultramat eller vores Flutex Pro-serie.

Jeg foretrækker non-woven tapet til børneværelset - hvordan sættes det op?

Vi har svaret!

Hos Flügger er næsten alle vores tapeter i non-woven kvalitet. Denne type tapet er let at opsætte og vedligeholde. Vores største tapetproducent er danske Fiona, som har 125 års erfaring på området - sagt med andre ord: en ualmindelig sagkyndig leverandør.

Når du arbejder med non-woven tapet skal du, modsat savsmuldstapet, vinyltapet og papirtapet, hvor du påfører tapetklæberen på tapetets bagside, påføre vævlim direkte på væggen.

Non-woven tapet har et lag filt på bagsiden, så du slipper for at smørre vævlimen direkte på tapetet, hvilket er særdeles tidsbesparende.

Herunder får du en quickguide, som du kan følge, hvis du skal opsætte non-woven tapet til børneværelset:

  • Grund væggen inden du tapetserer. Det gør den mindre sugende, så du bedre kan justere vægbeklædningen inden limen tørrer. Hvis du ønsker dette, anbefaler vi vores Drypfri Forankringsgrunder, som du påfører med en malerrulle.
  • Lad væggen tørre i 2 timer inden påbegyndelse af tapetsering.
  • Non-woven tapet opsættes med vævlim direkte på væggen, da non-woven tapet har en bagside af filt, der er beregnet til opsætning med vævlim.
  • Vi anbefaler, at du anvender Adhesive 290 Non-woven Tapetklæber, som er let at applicere og kan påføres med sprøjte.
  • Påfør et jævnt lag vævlim på væggen til én bane af gangen.
  • Udjævn tapetet med en tapetkost efter opsætning.