Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Spærregrunder

Spærrende maling / lak er en vigtig del af dit malerarbejde, hvis du maler på overflader med risiko for gennemslag fra træets knaster og harpiks, eller hvis overflader har, skjolder, og misfarvninger. Med spærregrunder, sikrer du, et at den nymalede overflade forbliver flot i lang tid uden gennemslag.
5 varer
Flügger Iso 5 - Mat Isolermaling
Fra 289 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Mat
Blank
Glans
Flügger Iso 10 - Isolermaling
Fra 809 kr.
Mat
Blank
Glans
Flügger Pletforsegler Spray
Fra 239 kr.
Flügger Interior Stop Primer - Spærregrunder
Fra 199 kr.
Scandia Vandig Knastlak
Fra 129 kr.
Viser 5 varer af 5

Hvad er spærrende maling / lak?

Spærregrunder er en grunder / lak, der med sine spærrende egenskaber, beskytter mod gennemslag af harpiks, skjolder, og misfarvninger. Med påføring af Spærregrunder, inden du maler, beskytter du dermed dine nymalede overflader og sikrer dig en god holdbarhed af det færdige resultat uden gennemslag fra underlaget.

Spærregrunder findes om en maling grunder eller transparent lak, der vil give et blåtonet skær. Det har dog ingen betydning for det endelige resultat.

Sådan behandler du med spærregrunder

Inden du går i gang med dit malerarbejde, påføres grunderen på knaster, skjolder, og misfarvninger på overfladen. Det anbefales at behandle overfladen med 1-2 lag grunder, for en optimal beskyttelse mod gennemslag.

Tørretiden er optimal og hurtig og du kan derfor forholdsvis hurtigt efterfølgende påføre maling eller anden behandling af overfladen. Vær dog opmærksom på, at overfladen er hærdet, inden du behandler med lag 2, så du undgår at lave ujævnheder på overfladen.