Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Møbellak

Med møbellak kan du nemt opfriske dine møbler indendørs. Træets naturlige struktur og åretegninger forbliver synlige med en flot overflade af møbellakken. Møbellak er samtidig også med til at give møblernes overflade, en smudsafvisende overflade og gøre rengøringen nemmere. Læs mere om her.

4 varer
Flügger Natural Wood Trælak
Fra 189 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Flügger Natural Wood - Lakbejdse
Fra 269 kr.
Flügger Natural Wood Boat Varnish - Bådlak
Fra 319 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 4 varer af 4

Valg af møbellak

Møbellak findes til forskellige typer træsorter og farver. Det er derfor vigtigt, at du vælger en møbellak, der passer til dine møbler. Du kan vælge møbellak til teak træ, møbellak til bordpladen i køkkenet, hvidpigmenteret lak eller mørkere møbellak. Alt efter hvilket udseende du ønsker til dine møbler, kan du finde den rette type og farve til dit projekt.


Sådan behandler du med møbellak

For et flot og holdbart resultat er det altid vigtigt at starte med et godt forarbejde. Det er især vigtigt, hvis det er tidligere behandlet træ, du skal behandle med møbellak.

  • Behandling af tidligere lakeret træ

Fjern alt løstsiddende lak, og slib overfladen med sandpapir, så det lak, der stadig er hæftet til overfladen, også fjernes. Rengør med en trærens, så overfladen er ren for slibestøv, smuds, snavs og fedt. Påfør møbellakken, og lad overfladen tørre før påføringene af andet lag.

  • Behandling af ubehandlet træ

Rengør overfladen med trærens, så smuds og snavs fjernes. Påfør møbellak, og slib efter med sandpapir for en ensartet overflade. Rengør igen for slibestøv, og gentag påføringen med andet lag møbellak.