Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Glasfilt

Glasfilt er en flot æstetisk vægbeklædning, der forstærker overfladen og modvirker revnedannelser. Glasfilt er nem at opsætte og står efter med en flot, jævn og glat overflade klar til videre behandler med den maling, du ønsker.
9 varer
Glasfilt Forbehandlet
Fra 1.097,50 kr.
Glasfilt Ubehandlet
Fra 897,50 kr.
Problemløseren Plain Renoveringstapet - Flügger
Fra 1.248,75 kr.
Glasfilt Forbehandlet/Forlimet
Fra 1.997,50 kr.
Glasfilt 200 g/m² forbehandlet - Vitrulan
Fra 1.699 kr.
Glasfilt 130 g/m² Forbehandlet - Vitrulan
Fra 1.599 kr.
Glasfilt 80 g/m², forbehandlet - Vitrulan
Fra 1.149 kr.
Prof. Tapetbørste 5612 - Træ
Fra 159 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Prem. Tapetsaks 9337
Fra 159 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 9 varer af 9

Hvad er glasfilt

Glasfilt er en vægbeklædning, der i modsætning til glasvæv og savsmuldstapet, ikke har nogen kraftig struktur. Overfladen på glasfilt er glat, men du kan dog vælge, om glasfilten skal være med eller uden mønster. Med den glatte overflade opnår du en helt ensartet og jævn overflade, der også gør overmalingen nem at påføre jævnt. Det er dog sværere at dække ujævnheder i væggene med glasfilt, og du skal derfor også være ekstra opmærksom ved opsætningen, så der ikke opstår buler eller bobler i glasfilten. Du kan anvende glasfilt på vægge, lofter i køkkenet, badeværelset, entréen eller i andre af hjemmets rum.

Valg af glasfilt

Når du skal vælge glasfilt, kan du vælge mellem ubehandlet og forbehandlet filt. Vælger du forbehandlet glasfilt, skal du være opmærksom på valget af vægten i glasfilten. De forskellige vægtklasser indikerer nemlig forskellen af deres mætning af, grunder. De lavere vægtklasser er ugrundet og kræver grundmaling efter opsætning, da de ikke er grundet. De har en sugende overflade, hvor de større vægtklasser, der med deres større tykkelse har en mættet overflade, som ikke kræver grundmaling. Ved valget af ubehandlet glasfilt skal du altid anvende grundmalingen inden slutmalingen, så overfladen mættes.