Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Malerfuge

Malerfuge er en god hjælp til at skjule samlinger, revner og sprækker indendørs. Efter malerfugens tørretid, kan du male fugen over, så alle samlinger og reparationer skjules helt. Det giver en flot finish til dit malerarbejde. Malerfuge kan anvendes på mange forskellige materialer og gør den til et godt værktøj til mange typer projekter i hjemmet.
5 varer
Flügger Wall Seal Pro - Fugemasse
Fra 64,95 kr.
Flügger Flex Seal Pro - MS-fugemasse
Fra 99,95 kr.
Flügger H2O Seal Pro - Fugemasse
Fra 99,95 kr.
Flügger Wall Seal - Fugemasse
Fra 49,95 kr.
Flügger Wood Seal - Fugemasse
Fra 79,95 kr.
Viser 5 varer af 5

Hvad er malerfuge?

Malerfuge er en fugemasse, der anvendes i forbindelse med malerarbejde, til revner, sprækker og reparation af mindre skader. Malerfuge, er en acrylfugemasse, der betegnes som en elastisk fuge, og er dermed overmalbar. Den anvendes dermed i forbindelse med malerarbejde, hvor malerfuge skaber en flot finish ved at skjule samlinger, revner eller sprækker mellem forskellige typer underlag.

Hvad kan malerfuge bruges til?

Malerfuge anvendes til samlinger mellem forskellige underlag, revner, sprækker eller til reparation af mindre skader. Da malerfugen er overmalbar, gør den sig særdeles velegnet i forbindelse med malerarbejdet. Før du maler, kan du derfor med fordel fuge samlinger, eller tætne ved vinduer, paneler og karme, og efterfølgende male. Malerfuge hjælper dermed til at skjule samlinger og giver en flot finish.

Du kan bruge malerfuge indendørs til alle husets rum foruden vådrum, hvor du i stedet skal anvende en silikonefuge, der kan tåle fugt og skiftende temperaturer. Derudover kan du blandt andet anvende malerfuge til materialer som træ, beton, sten, tegl og gips.

Ved anvendelse af malerfuge, er det vigtigt, at tage højde, for, at fugen maksimalt har en bredde på 2 mm i samlinger eller 5 mm til reparation af skader for at opnå en flot finish. Til bredere samlinger eller større skader, kan du alternativt anvende en spartelmasse i stedet.

Malerfuge anvendes til:

  • Samlinger
  • Revner
  • Sprækker
  • Små reparationer

Malerfuge eller silikonefuge?

Forskellen på malerfuge og silikonefuge er deres elasticitet og evne til at klare fugt samt skiftende temperaturer. Malerfuge er en akrylfugemasse, der har stor elasticitet, og kan dermed give sig. Det gør den overmalbar og anvendes dermed typisk i forbindelse med malerarbejde, da du undgår, at malingen sprækker med tiden. Malerfuge kan bruges til alle husets rum foruden badeværelset. Her anvendes i stedet en silikonefugemasse, da den kan tåle fugt og skiftende temperaturer. Silikonefuge har dog ikke elasticitet som malerfuge, og bruges derfor ikke i forbindelse med malerarbejde.