Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Digital farvehandler altid nær dig 

Flügger er en digital farvehandler med store visioner og nytænkning henimod en mere farverig verden - tættere på dig. Alting er blevet nemmere. Hvorvidt du handler maling nede i Flügger-butikken eller online, er den ærlige og professionelle oplevelse den samme.

Ny farverig verden

Vores købsvaner er fulgt med udviklingen i en stigende digital verden, hvor vi overvejende handler online. Samtidig er vores tid i hverdagen skarpt prioriteret, hvor tid er blevet en dyrebar møntfod. Vi ønsker at gøre det nemmere og hurtigere at male boligen, uanset hvor du skal male og kompleksiteten af malerarbejdet. Du finder præcis den samme maling, de samme farver og den akkurate kyndige vejledning på Flüggers webshop. Vi har taget essensen fra vores farvebutikker og skabt en ny farverig verden online, som står for alt dét du kender, men vi har udfoldet os og givet alt et frisk pust. Med andre ord, så har vi gjort hverdagen nemmere for dig, hvor du nemt kan bestille din maling til hoveddøren og blive klædt godt på inden du skal male. Du vil tydeligt kunne mærke forskellen, have ro i maven og kunne sænke skuldrene, når du skal bruge maling. For du kan finde præcis den farve som passer til dit hjem på Flügger.dk. Skulle du være i tvivl om farven, kan du nemt bestille en farveprøve hjem og opleve farven i virkeligheden. Du finder også al tilbehør til malerarbejdet - så alt er samlet et sted. Lad dig inspirere og find begejstringen frem, så bliver slutresultatet altid bedst. 

 

Hvorfor købe maling på nettet?

Der kan være mange gode grunde til ikke at købe maling på nettet, men vi er overbevist om, at der er flere gode grunde end dårlige. For at købe maling online er blot anderledes end at stå nede i farvehandlen. Du har ikke kun et bedre overblik over de forskellige typer af maling, men også overskueligheden i udvalget af maling og fremgangsmåden. Med vidensdeling og vejledning gennem guides, bliver du klædt godt på til maleropgaven uden at konsultere en ekspert. Skulle du dog være i tvivl om noget, kan du altid skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at afhjælpe alle malerrelaterede spørgsmål, så du bliver tryg med penslen, inden du går i sving med at forvandle boligen. En bekvem købsoplevelse uden gnidninger er vigtig, når vi handler på nettet og dette er også omdrejningspunktet for din rejse fra farvevalg til færdige resultat. Vi tror på, at en komfortabel og hurtig købsoplevelse, hvor man samtidig oplever ærlighed og professionalitet, i sidste ende giver en gensidig forståelse og langsigtet relation.

 

Kan jeg afhente maling i butik?

Hvis du bor tæt på en Flügger-butik eller bare hellere vil hente din maling, så kan du sagtens bestille online og hente i din nærmeste Flügger Farver. Med Click & Collect kan du nemt og hurtigt hente din ordre, hvis du køber for mere end 499 kr. sparer du fragten, og du kan komme i sving med det samme. Alle Flügger Farver-butikker har åbent om lørdagen og mange også om søndagen, så weekenden kan bruges i selskab med pensel og malerrulle. Du vælger blot Click & Collect som leveringsform, og derefter vælger du, hvor du vil afhente din maling. 

Nemmere bliver det ikke. For vi ved, at ventetiden kan være lang, især når man har valgt en overdreven flot farve til væggen derhjemme. For selvom vi tilbyder en leveringstid på 1-5 dage, kan ventetiden blive for ubærlig. Vi arbejder hele tiden på, at bringe leveringstiden ned, så du kan få din maling endnu hurtigere. Men kan du ikke vente, så er du velkommen til at afhente din ordre i vores butikker inden for få timer. Så kan du også blive budt på en kop kaffe og se vores flotte farveunivers i virkeligheden. Det er jo ikke helt tosset. 

 

Kan jeg returnere maling købt på Flügger.dk?

Du kan altid returnere produkter købt på Flügger.dk med blot at fremvise ordrekvitteringen inden 30 dage fra du har modtaget din ordre. Emballage skal blot være intakt og varerne ikke taget i brug. Du kan både returnere ordren ved at sende retur eller tage ned i din lokale Flügger Farver-butik. Vi tager altid varer retur med et smil, og hjælper dig gerne hvis du har reklamationer eller skal have en anden maling. Du kan læse mere om vores betingelser angående levering og returnering her

Find din nærmeste butik her

 

Samme værdier, bare mere digitale

Hos Flügger har vi altid dyrket relationen, om enten det var med vores familiære gør-det-selv kunde eller vores trofaste malermester, så har Flügger altid været for alle med behov for farver. Vi har blot satset på en bæredygtig og bekvem løsning for alle vores kunder, uanset hvad dit behov er. Malingens høje kvalitet og de rimelige priser er de samme, men vi er blot blevet mere digitale. Med en innovativ tilgang og en udstrakt hånd, kan vi sammen skabe en bedre, mere farverig digital og suveræn købsoplevelse med en verden af farver.Følg os på vores sociale platforme

Her finder du inspiration og indhold fra glade kunder af Flügger maling.

Vi modtager med glæde dine resultater. Send det gerne til os.