Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

FAQ hos Flügger

Find og få svar på de oftest stillede spørgsmål angående Flügger og vores produkter.

 

Har kundeservice åbent?

Kundeservice sidder klar mandag-torsdag 07.30-15.30 og fredag 10.00-15.00 på 70 15 05 15 eller på kundeservice@flugger.com

 

Hvordan kan jeg handle hos Flügger?

Du er altid hjertelig velkommen i vores butikker, men du kan også bestille produkter til levering ved at bestille online på flugger.dk

 

Har Flügger Click & Collect?

Du kan nemt hente din ordre med Click & Collect. Du vælger det blot som leveringsform ved checkout og angiver hvilken butik, du vil afhente ordren i.

 

Kan jeg bestille farveprøver?

Farveprøver til både indendørs og udendørs kan nemt bestilles på vores hjemmeside.

 

Hvilke farver kan vi blande?

På vores webshop kan du bestille alle Flüggers egne farver samt NCS farver. Og i vores butikker kan vi blande mange tusinde farvenuancer, fra både egne og andre leverandørers farvekort. Du finder dit ønskede produkt på websitet og klikke derefter på knappen "Se flere farver", hvor du kan vælge den farve, du ønsker. Bemærk at vi ikke tager tonede varer retur.

 

Hvordan finder jeg den rigtige farve?

Der findes et uendeligt stort udvalg af farver. Leder du efter inspiration til at prøve noget nyt, eller er i tvivl om hvilke farver der passer i det rum, du skal male? Så har vi samlet nogle gode tips og farveinspiration til forskellige rum her: 

 

Hvordan får jeg hjælp til at finde den rigtige farve?

Du kan altid komme forbi en af vores butikker og spørge vores dygtige medarbejder om hjælp til farvevalg. Ellers kan du også se vores farvekort, som er sat sammen for at hjælpe dig.

 

Hvordan vælger jeg glans?

Alt maling hos Flügger har en glansgrad. Du kan altid bruge filterfunktionen til at sortere efter ønsket glansgrad. Vi har maling i hele spektret fra Ultramat til blank. 

Hvilken maling kan jeg bruge på møbler og/eller skabe?

Vi anbefaler, at overfladen slibes mat, grundes med Flügger Interior Fix Primer og males med 1-2 lag Flügger Interior High Finish. Denne finishmaling kommer i glansniveauerne 5, 20, 50 og 90, så du kan vælge den, der passer bedst til din smag.

 

Er Flüggers produkter miljømærket?

Flügger er på en omfattende rejse med det formål at være en miljø- og energivenlig producent af malerprodukter. Mange af vores produkter er nu miljømærket og det vil være angivet med Svanemærket eller/og EU Ecolabel på vores hjemmeside under hvert produkt.

 

Hvad er Flügger Andelen?

Som medlem af Flügger Andelens, tilbyder vi 20% rabat på alle Flügger varer og Fiona tapeter i alle vores Flügger butikker. Udover dette giver vi yderligere 5% tilbage til foreningen. Konceptet er selvfølgelig helt gratis! Det eneste medlemmer, familie og venner skal sige i vores butikker er, hvilken forening de ønsker at registrere deres køb hos.

 

Hvordan renser man pensler?

Rengøring af pensler afhænger af, hvilken maling du har malet med. Har du anvendt en olieholdig maling, er det mest effektive, at rengøre penslerne med en god penselrens og skylle dem efter med vand. Hvis du derimod har benyttet en vandbaseret maling, kan du nøjes med at rense efter med lunkent vand.

 

Hvor lang tid skal vægmaling tørre?

Det er et klassisk spørgsmål, og det præcise svar vil du oftest kunne finde i det specifikke produkts datablad eller på malerbøtten. Det kommer også an på om du maler med en helt almindelig vægmaling, epoxymaling, spartelmaling, etc. Tørretiden på vægmaling er oftest 1-2 timer, og herefter vil overfladen være berøringsklar. I forhold til overmaling efter 1. lag, vil du typisk skulle vente 3-5 timer inden du påfører 2. lag.

Har du flere spørgsmål så er du altid velkommen til, at tage kontakt til os her.