Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Murmaling

Er husets facader begyndt at se lidt slidte ud? Så er det nok ved at være på tide at give dem et lag frisk maling. En velplejet og stabil mur er nemlig alfa og omega, hvis den skal kunne modstå alskens vejr, begroninger og generel slitage. Hos Flügger har vi et bredt udvalg af forskellige murmalinger, som kan hjælpe dig med at opnå den mest modstandsdygtige og holdbare overflade. Læs mere om murmaling her.
7 varer
Flügger Facade Impredur - Facademaling
Fra 909 kr.
Mat
Blank
Glans
Flügger Facade Resist - Facademaling
Fra 279 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Mat
Blank
Glans
Flügger Facade Universal - Olieemulsionsmaling
Fra 549 kr.
Mat
Blank
Glans
Flügger Facade Silikat - Silikatmaling
Fra 709 kr.
Mat
Blank
Glans
Flügger Facade Roof & Base - Tag/sokkelmaling
Fra 529 kr.
Mat
Blank
Glans
Flügger Facade Primer - Facadegrunder
Fra 189 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Farveprøve - Heldækkende
Fra 59,95 kr.
Mat
Blank
Glans
Viser 7 varer af 7

Giv facaden en makeover med en murmaling fra Flügger

Muren er en af de vigtigste facader på huset, og for at den skal kunne stå snorlige og modstå selv de kraftigste vind-og vejrforhold, er det vigtigt at pleje dem med en egnet maling i ny og næ. Samtidig er husets mure og facader noget af det første man lægger mærke til, når man ser et hus, så også for æstetikkens skyld, er det en god idé at vedligeholde murværket.

Når du skal vælge en maling til din mur har du faktisk flere forskellige muligheder. Hos Flügger har vi nemlig et stort udvalg af produkter til facademaling, og herunder får du et overblik over deres respektive egenskaber og fordele:

  • Olieemulsionsmaling er en diffusionsåben maling, der passer godt til de facader, som kan være vanskelige at arbejde med - eksempelvis facader, der smitter af eller tidligere malede facader. Olieemulsionsmalingen indeholder meget pigment og små mængder emulgeret alkydolie, hvilket er med til at gøre den særdeles resistent overfor vand og fugt. Hvis du vælger at anvende en olieemulsionsmaling, er det vigtigt at forarbejdet (rengøring, grunding, mv.) er udført grundigt. Vi anbefaler Flügger Facade Universal, hvis du skal male med en olieemulsionsmaling, da den har en forventet holdbarhed på 12 år, giver et flot kalket udseende til din mur og samtidig modvirker begroninger såsom alger, mug og skimmel.
  • Silikonemaling er særdeles smuds- og vandafvisende. Denne maling kan anvendes på mange typer facader (også tidligere malede facader), og giver i øvrigt en flot, selvrensende og diffusionsåben overflade. Vores egen silikonemaling, Flügger Facade Impredur, har en forventet holdbarhed helt op til 15 år og fås i en masse, flotte farver.
  • Silikatmaling bruges, modsat de andre murmalinger, kun på ubehandlede facader. Den passer også bedst til mineralske overflader, herunder mursten, puds og beton. En væsentlig fordel ved silikatmaling er, at du får den mest diffusionsåbne maling, som markedet kan tilbyde, og du kan sagtens male over flere gange uden det går udover malingens vandafvisning. Med Flügger Facade Silikat får du et produkt med en forventet levetid på op til 10 år, og som giver dit murværk en levende og changerende overflade.
  • Endelig er der den klassiske akrylmaling, som også kan anvendes på udendørs facader. Akrylmaling har den smarte fordel, at du både kan anvende den på gamle og nye overflader. Akrylmaling er også smudsafvisende og ofte diffusionsåbne. Flügger Facade Resist er en akrylmaling, som nemt kan anvendes på udendørs facader. Den har en forventet holdbarhed på 15 år, fås i en masse smukke farver og kan ovenikøbet tåle regnbyger 30 minutter efter påføring, så du kan nyde dit nymalede murværk uden bekymringer.