Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Fiberfilt

Fiberfilt giver dine vægge og lofter en flot æstetisk overflade, der fremstår helt glat og ensartet i sit udtryk. Du kan hurtigt og nemt give dit hjem et frisk pust med nye overflader med fiberfilt. Efter opsætningen kan du male med den farve, du ønsker, og som passer til din stil og indretning.
4 varer
Fiberfilt Forbehandlet - Flügger
Fra 1.397,50 kr.
Problemløseren Plain Renoveringstapet - Flügger
Fra 1.248,75 kr.
Prof. Tapetbørste 5612 - Træ
Fra 159 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Prem. Tapetsaks 9337
Fra 159 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 4 varer af 4

Hvad er fiberfilt?

Fiberfilt er en beklædning til vægge og lofter, der forstærker overfladen og dermed modvirker revnedannelser. I modsætning til glasvæv og tapeter som savsmuldstapet har fiberfilt ingen kraftig struktur. Fiberfilt har heller ikke mønstre, som andre typer tapeter findes i. Efter opsætningen af fiberfilt behandles overfladen med grundmaling og efterfølgende slutmaling.

Valg af fiberfilt

Fiberfilt findes i varianterne forbehandlet, og ubehandlet. Forbehandlet fiberfilt er på forhånd mættet med, grunder, hvor overfladen på ubehandlet fiberfilt er sugende og dermed kræver grundmaling efter opsætning. Du kan vælge fiberfilt i forskellige vægtklasser, der indikerer tykkelsen af filten. Jo mindre vægten er, jo mere sugende er overfladen og kræver dermed grundmaling efter opsætning.