• ...

Fiberfilt

Fiberfilt giver dine vægge og lofter en flot æstetisk overflade, der fremstår helt glat og ensartet i sit udtryk. Du kan hurtigt og nemt give dit hjem et frisk pust med nye overflader med fiberfilt. Efter opsætningen kan du male med den farve, du ønsker, og som passer til din stil og indretning.
4 varer
Fiberfilt Forbehandlet
Fra 21,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Patent Decor
Fra 29,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Plain
Fra 49,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Plain Smooth
Fra 49,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 4 varer af 4

Hvad er fiberfilt?

Fiberfilt er en beklædning til vægge og lofter, der forstærker overfladen og dermed modvirker revnedannelser. I modsætning til glasvæv og tapeter som savsmuldstapet har fiberfilt ingen kraftig struktur. Fiberfilt har heller ikke mønstre, som andre typer tapeter findes i. Efter opsætningen af fiberfilt behandles overfladen med grundmaling og efterfølgende slutmaling.

Valg af fiberfilt

Fiberfilt findes i varianterne forbehandlet, og ubehandlet. Forbehandlet fiberfilt er på forhånd mættet med, grunder, hvor overfladen på ubehandlet fiberfilt er sugende og dermed kræver grundmaling efter opsætning. Du kan vælge fiberfilt i forskellige vægtklasser, der indikerer tykkelsen af filten. Jo mindre vægten er, jo mere sugende, er overfladen og kræver dermed grundmaling efter opsætning.