Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Malingfjerner

Malingfjerner er en særdeles god hjælp til afrensning af maling og lak fra mange former for materialer. Der findes mange måder at fjerne gammel maling eller lak, men malingfjerner er en effektiv og nem måde, at opløse den behandlede overflade på, så overfladen igen står klar til ny behandling og et nyt, frisk udseende.
1 vare
Lak- og Malingsfjerner
Fra 229 kr.
Viser 1 varer af 1

Hvad er malingfjerner?

Malingfjerner er et produkt til afrensning af lak og maling fra overflader. Malingfjerner er en slags malings opløser, der ved blødgøring afrensning af overfladen med malingfjerner, kan gammel maling og lak nemt og effektivt afrenses og fjernes.


Hvad kan malingfjerner bruges til?

Malingfjerner er et særdeles velegnet produkt at anvende, inden du skal opfriske og renovere gamle møbler med ny maling eller fjerne andet gammelt, fastgroet maling fra overflader. Det kan også være gulvet indendørs, der skal have en behandling med malingsfjerner, der skal have ny maling eller en anden form for behandling med eksempelvis lak.

Du kan bruge malingfjerner til mange forskellige typer materialer som træ, metal og glas samt mursten og betonoverflader, som tidligere er behandlet med lak eller maling på basis af olie, alkyd eller plastik. Malingfjerner afrenser dermed nemt og effektivt belægninger af gammel maling og lak på mange forskellige typer overflader, og gør den yderst anvendelig.


Sådan bruger du malingfjerner

Når du skal male eller behandle overflader på ny, er det vigtigt med et godt forarbejde. Her er malingfjerner en vigtig del, så gammel maling og lak fjernes fra overfladen.

  • Start med at påføre malingfjerner i et fyldigt lag med en pensel
  • Lad malingfjerner sidde og arbejde til lagene af maling eller lak bliver blødgjort, og kan afrenses.
  • Gentag behandlingen, hvis der er tale om meget gammelt maling eller lak, eller meget tykke lag.
  • Brug en trærens til at rengøre efterfølgende, så produktet og rester fra maling og lak fjernes, inden videre behandling med maling, lak, olie eller andre behandlingstyper.