Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Træmaling

Vedligeholdelse af udendørs træværk er en dyd, som bedst bliver løst med en god træmaling ved hånden. Udendørs træværk bliver nemlig hurtig genstand for slitage, eftersom årstidernes forskellige vejrforhold og tilsmudsning i form af alger, skimmel og fugt hurtigt kan tære på træets kræfter, glans og generelle modstandsdygtighed. Heldigvis har vi et bredt udvalg af blandt andet maling til vinduer, udhæng, døre og træfacader. Læs mere om træmaling her.
8 varer
Flügger 05 Wood Tex - Ekstra holdbar, halvmat træbeskyttelse
Fra 299 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Mat
Blank
Glans
Flügger 06 Wood Tex - Selvrensende Vandig Træbeskyttelse
Fra 299 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Mat
Blank
Glans
Flügger 07 Wood Tex – Ekstra holdbar, mat træbeskyttelse
Fra 249 kr.
Mat
Blank
Glans
Flügger 04 Wood Tex - Allround Vandig Træbeskyttelse
Fra 269 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Mat
Blank
Glans
Flügger Vinduesmaling - Wood Tex Window - Selvrensende, Svanemærket
Fra 319 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Mat
Blank
Glans
Outlet
-88%
Restsalg - Flügger 04 Wood Tex Classic - Træbeskyttelse
Fra 30 kr.
Før 269 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Outlet
-75%
Restsalg - Flügger 06 Wood Tex Classic - Træbeskyttelse
Fra 160 kr.
Før 659 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 8 varer af 8

Beskyt dine vinduer med vinduesmaling fra Flügger

Træet, der sidder udendørs, i vinduerne kan være meget udsat for skimmel, alger og ultraviolet lys fra solen. Der kan derfor være en betydelig risiko for at træet rådner eller at malingen skaller af i utide, hvis vinduerne ikke vedligeholdes.

Vores egen vinduesmaling, Flügger Window, er en sublim vinduesmaling, der giver dit træværk en meget vejrbestandig overflade med maksimal holdbarhed (op til 8 år), glans og kulørstabilitet. Samtidig er vinduesmalingen diffusionsåben, hvilket betyder at træværket kan ånde frit. Flügger Window er også mug- og skimmelhæmmende, hvilket er en uvurderlig egenskab til vinduer, hvor fugt hurtigt kan samle sig.

En ekstra fordel oven i hatten, er at du også kan bruge Flügger Window til en række andre udendørs træoverflader, eksempelvis hoveddøren eller havemøblerne. Vinduesmaling opfylder nemlig disse overfladers krav til træmaling, så skal du male vinduer er det økonomisk favorabelt, at tage hoveddøren eller havemøblerne med i samme ombæring.


Træmaling til gavl og udhæng

Skal du male gavl og et udhæng, er det også en god idé at vælge en træmaling, der kan modstå lidt af hvert. Både udhæng (tagskæg, halvtag) og husets gavle er træfacader, der dagligt bliver smudset til af alger, fedt og fugt.

Da disse facader ofte er noget man lægger mærke til på huset, vil skulle de gerne stå snorlige og helst være fri for for meget tilsmudsning. Heldigvis har vi et stort udvalg af træmaling, der kan give dit træværk bedre mulighed for at modstå disse prøvelser.

Eksempelvis er Flügger 04 Wood Tex Opaque en oplagt træmaling til gavl, udhæng og andre træfacader. En glimrende all-round-maling med en forventet holdbarhed på 12 år, som hæmmer mug og skimmel og som giver træet en god glans og kulørstabilitet.


Sådan maler du hoveddøren med Flügger Window

Er det hoveddøren, der trænger til et æstetisk løft, så bør du faktisk overveje at male den med en vinduesmaling - eventuelt Flügger Window. Døren skal selvfølgelig være i træ, men resultatet vil være mindst lige så stærkt, som hvis du vælger en træbeskyttelse.

Som en bonus fås Flügger Window i en masse forskellige farver, så hvis du ønsker dig en farverig og imponerende hoveddør, bør du vælge Flügger Window.

Herunder får du en guide, der trin-for-trin guider dig igennem, hvordan du maler din hoveddør med Flügger Window.

  • Fjern dørhåndtag og beslag på begge sider af døren.
  • Fjern løstsiddende maling med en malingskraber og slib overfladen ned med sandpapir. Dette sikrer optimal vedhæftning når du begynder at male.
  • Rengør døren grundigt med grundrens (eventuelt Flügger Terrasserens. Brug en blød børste eller en klud til denne opgave.
  • Påfør en grunder hvis døren er hårdt medtaget eller har flere steder med afskallet maling.
  • Mal døren ad to omgange med Flügger WIndow. Start oppefra og arbejd dig nedad. Lad 1. lag tørre helt inden du påfører 2. lag.
  • Til allersidst skal du blot sætte beslag og håndtag fast på døren igen, og derefter kan du nyde din nymalede hoveddør.