Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Om Flügger farver

Ikke nogen helt almindelig farvehandel.

Vores rødder går helt tilbage til 1890 i Danmark, og i 2020 fejrede vi derfor 130 års jubilæum. Flügger har altid været malerfagets leverandør, og derfor er det heller ikke tilfældigt, at der en maler på vores annoncer og vinduer.

Maling fra Flügger er udviklet til at holde i mange år, men fås til en fast pris, som er mærkværdig overkommelig. Vores sortiment rummer masser af kvalitetsmaling og tilbehør med garanti for flotte resultater, hvor flere årtiers erfaring har medført effektive og holdbare produkter. 

Du finder Dekso-serien, som består af en ultramat og halvblank variant, som utvivlsomt er ét af vores bedste produkter. Når du ønsker en mere prisvenlig maling, som gør arbejdet tiltrækkeligt, med god holdbarhed - så er Perform-serien for dig. Den fås i glans 5, 7, og 10.

Oplev også vores miljøvenlige træbeskyttelse, WoodTex, som giver træet glød, længere holdbarhed og hårdførhed. Udvalget er vandbaseret frem for oliebaseret, som dermed gør at den belaster nærmiljøet minimalt. Vi ønsker rigtig god arbejdslyst!

Herunder kan du læse mere om Flügger, vores fokus på miljøet samt de forskellige tiltag og kampagner vi støtter.