Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Panellak

Panellak giver dine paneler en beskyttende overflade samtidig med, at træets naturlige struktur forbliver synlig. Det kan være flot med paneler, der fremstår rå, fremfor malede paneler og med panellak kan du både behandle dem med klar lak eller med farve pigmenteret lak, alt efter hvilke ønsker du har for udtrykket i dit hjem. Læs mere om panellak her.

7 varer
Flügger Natural Wood Træbejdse
Fra 159 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Mat
Blank
Glans
Flügger Natural Wood Trælak
Fra 189 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Flügger Natural Wood Klar - Panellak
Fra 229 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Mat
Blank
Glans
Flügger Natural Wood Hvid - Panellak
Fra 229 kr.
Mat
Blank
Glans
Flügger Natural Wood Panelhvid
Fra 229 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Mat
Blank
Glans
Flügger Natural Wood Boat Varnish - Bådlak
Fra 319 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 7 varer af 7

Valg af panellak

Når du skal vælge panellak, er der forskellige typer at vælge imellem, alt efter hvilket udseende du ønsker til dine paneler. Ens for dem alle er, at de giver paneler en beskyttende og rengøringsvenlig overflade. Samtidig bibeholdes træets naturlige struktur og åretegning i mere eller mindre grad alt efter valget af type panellak.

Du kan vælge en klar panellak, der uden at gulne vil lade panelernes naturlige træstruktur fremstå synlig. Du kan også vælge en panellak i hvid, som giver et mere lyst udseende til dine paneler, med stadig synlig træstruktur.


Farve og glans til panellak

Du kan vælge panellak i både klar eller transparent med farvepigmenter. Valget af farver er helt op til dig og dine ønsker for udseendet til dine paneler.


Sådan behandler du med panellak

Når du skal behandle med panellak, gælder det som med alt andet malerarbejde et godt forarbejde, så overfladen er jævn inden behandlingen. Det sikrer et flot og holdbart resultat.

Er det en hvidpigmenteret panellak eller en anden panellak med farvepigment, du skal behandle med, bør du være opmærksom på påføringen. Det er nemlig vigtigt, at du behandler 1-2 paneler ad gangen, så du påfører panellak fra ende til den anden, inden du går videre til de næste paneler. Hvis du stopper midt på, vil overgangen blive synligt efter tørring, da træet hurtigt suger hurtigt pigmentet til dig.