Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Nordic Compositions

En mangfoldig og kontrastfyldt tapetkollektion fra Fiona, der bindes sammen af farver fra den nordiske natur. Den perfekte kollektion til at udtrykke din personlige stil i hjemmet.

Inden forfatteren skriver en roman, inden kunstneren former en skulptur, inden instruktøren sætter et teaterstykke op – så er der brug for en komposition. En idé om, hvordan værket skal hænge sammen.

Sådan er det også, når vi kreerer en ny tapetkollektion. De mange tapeter skal tilsammen udgøre noget fuldendt. Ikke nødvendigvis noget perfekt, men noget som fortæller en historie.

 

Kontrast

Vores arbejde har resulteret i en mangfoldig kollektion fyldt med kontraster. 

Du finder tapeter som er botaniske, og tapeter som er industrielle. De detaljerige og de simple. De bløde og de rå. De lyse og de mørke. 

Men i kollektionen vil du også opdage, hvordan disse kontraster bindes sammen af særlige farver inspireret af den nordiske natur.

 

Nordens natur og farver

Designeren bag kollektionen Teija Bruhn henter sin inspiration fra naturen – og særligt de farverige, korte sæsoner, som kendetegner Norden.

Her dominerer forskellige farver på skift. Fra de kølige og bløde farver om vinteren til de mange eksplosive farver vi nyder i foråret, sommeren og efteråret.

Den skiftende farvepalet finder man også i Nordic Compositions. 

Her er lagt stor vægt på at sammensætte en farveskala, som er behagelig for øjet, men hvor der samtidig både er plads til afdæmpede og kraftigere farver – ligesom i naturen.

 

Dit hjem er dit værk

I Nordic Compositions finder du en vigtig inspirationskilde til din egen personlige komposition til hjemmet. 

En komposition, som ikke behøver at være perfekt, men som vigtigst af alt udtrykker dig.

 

Fakta om kollektionen

  • Designer: Teija Bruhn. Svensk designer med rødder i det nordligste Finland. 
  • Designs: Kollektionen består af 6 designs: Delicate Fern, Whispering Branch, Diva, Nordic Baroque, Intermezzo, In Bloom. I alt 40 tapeter. 

Se alle Nordic Composition tapeter