Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

"Jeg ser mit hjem som en legeplads, hvor jeg kan prøve ting af og tage nogle chancer."

 

Nicolai Larsens lejlighed er på én gang et hjem og en platform for kreativ udfoldelse. Som stylist og Spatial Designer er han vant til at se muligheder og skabe forvandling,
og derfor har lejligheden også gennemgået flere forvandlinger siden han overtog den for tre år siden

Kom med indenfor i hans og kæresten Christians fælles hjem, hvor rolige farver og hunsthåndværk fra deres mange fælles rejser præger indretning og skaber et både elegant og personligt udtryk.

En smuk indramning

Fra sin yndlingsplads i køkkenet kan Nicolai betragte det smukke, lysegrønne løvtræ, der netop er begyndt at springe ud. Denne sprøde, grønne farve kan man kun blive glad af at se på, og derfor har Nicolai og Christian taget den med indenfor, hvor de har ladet ”Avocado” pryde træværket som en smuk indramning af udsigten.

Nye farver til en ny begyndelse

Før Christian flyttede ind var vinduesrammen rød, ligesom resten af lejlighedens farver også var nogle andre end i dag. Men da parret flyttede sammen besluttede de at give hjemmet en make-over, som en hyldest til og markering af det nye liv sammen.

De valgte derfor en helt ny farvepalet til hjemmet, ligesom flere af møblerne i lejligheden blev skiftet ud – altså med nye brugte ting. For når der skal fornyelse til, går Nicolai og Christian på genbrugsjagt. De ting, der så må forlade hjemmet, kommer til salg enten i Nicolais Instagram-shop eller i Christians butik, Drømmeslottet, på Islands Brygge.

Udforsk farverne anvendt i lejligheden

”For mig er det vigtigt, at de ting, der pynter vores hjem ikke bare er flotte, men at de skaber en særlig stemning og fortæller en historie

- Nicolai Larsen

En 90’er quilt og et sølvfad på væggen

For Nicolai er det interessante og finurlige vigtige parametre i hans indretning. Derfor er det kun særligt udvalgte ting, der finder vej til hjemmets vægge. Her er ingen dyr kunst, men heller ingen plakater trykt i tusindvis.

I køkkenet hænger et Stelton-fad, som Nicolai har udstyret med et ophæng, i soveværelset en lille håndlavet quilt fra 90’erne fundet for en slik på et loppemarked. Tekstilværket i stuen har Nicolai selv lavet og vægskulpturerne er lavet af hans veninde, der er kunstner.

De forskellige materialer og former skaber et spændende udtryk og vækker en interesse, som Nicolai ofte oplever inviterer til samtale med hans gæster. 

Indret med Flügger 80

”Grønne og blå nuancer giver os ro og er vores begges go-to farver. Derfor er de gennemgående i vores indretning. Vi bruger meget sjældent hvid og sort, da det bliver for kontrastfyldt for os."

- Nicolai Larsen

Ikke-farver og arkitektgrå paneler

Det er et bevidst valg, at der ingen hvide flader er hos Nicolai; dem har han haft nok af i sin opvækst, hvor hvid var dominerende i indretningen af barndomshjemmet. Derfor er alle træpaneler i lejligheden malet i den lyse, varme grå ”Rock”, inspireret af 60’ernes arkitektgrå paneler.

Lofter og vægge er malet i det Nicolai kalder ikke-farver; hans egen betegnelse for farver, der er så afdæmpede, at de let kan kombineres med andre farver, men uden at det bliver kedeligt og farveløst. 

Til væggene i stuen har de valgt den lysegrønne ”Selfoss”, der med sit gyldne strejf spiller smukt op ad den blødere lysegrønne ”Viggo” i loftet. De afdæmpede grønne nuancer danner en smuk baggrund for hjemmets interiør, hvor gylden brun, dyb blå og krom er gennemgående.

I soveværelset findes lejlighedens eneste mørke nuance. Her er loftet og stukken malet i den varme ”Mocha”, perfekt balanceret med den friske lyseblå ”Fine Baja” på væggene, så det ikke bliver for tungt. 

Tre farvetips inspireret af Nicolai

  1. Brug en mørk farve i loftet for at skabe en intim og hyggelig atmosfære. Med en lysere farve på væggene kan du samtidig opnå en fin balance og spændende kontrast.
  2.       Brug forskellige nuancer fra samme farvefamilie på både vægge og lofter for at skabe sammenhæng hjemmet igennem.
  3.       Forny og forfrisk dit hjem med nye farver. Det kan skabe en helt anden atmosfære, og som hos Nicolai og Christian; markere starten på noget nyt.