Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Bredspartel

Der findes mange forskellige måder at anvende spartelmasse på og kan anvendes under renovering som fuldspartling af overflader eller spartling af gipsplader. Du kan også anvende spartelmasse som slutbehandling af overfladerne i hjemmet med indfarvet spartel eller andre typer dekorations spartelmasser.

Alt efter hvilket spartelarbejde du skal i gang med, kræver det et godt spartelværktøj. Til denne type spartelarbejde er en bredspartel uundværlig, da du hurtigt og nemt kan spartle store overflader med spartelmasse. Samtidig sikrer du, at overfladen får et glat finish.

4 varer
Ergonomisk Spartel - Flügger
Fra 99,95 kr.
Prem. Gummibredspartel - Stiwex
Fra 99,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Glittespartel - Ergonomisk Bredspartel
Fra 258,75 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Teleskopskaft til Glittespartel
Fra 447,50 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 4 varer af 4

Hvad er en bredspartel?

En bredspartel har, som navnet også angiver en bred klinge med en fastmonteret håndtag. En bredspartel kan findes med et ergonomisk håndtag, som er vinklet, så din hånd let kan hvile under spartelarbejdet, og vil dermed også gøre spartel arbejdet en del lettere.

Hvad bruges en bredspartel til?

En bredspartel bruges primært til fuldspartling af store overflader og gør det nemt at fordele spartelmassen og lave glatte overflader. Denne type spartelværktøj kan med sin brede klinge derfor med, fordel anvendes til fuldspartling af vægge og lofter eller spartling af gipsplader eller vådrum.

En bredspartel kan anvendes til alle typer spartelmasse. Udover at sikre et flot spartelarbejde og gøre det lettere er den stærke klinge, også særdeles god til afskrabning af gammel tapet og maling. Den har dermed flere anvendelsesmuligheder og er derfor et ideelt spartelværktøj til værktøjssamlingen.

Det kan du bruge en bredspartel til:

  • Fuldspartling af store overflader som vægge og lofter
  • Spartling af gipsplader eller vådrum
  • Afskrabning af gammel tapet eller maling