Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Lidt om kollektionen

Kollektionen består af 36 iøjnefaldende tapeter, som er delt op i 6 mønstre med 6 forskellige kulører - fra det neutrale til det markante. De 6 mønstre er delt ind i følgende serier, som hedder: Illusion, Aroma, Jazzy, Softness, Soundless og Infinity.

Forelsker du dig i et mønster findes det i 6 forskellige kulører, så du er sikker på at finde det tapet, som passer lige til din indretningsstil.

Markante mønstre 

Tapeterne i Six Senses er perfekte i private hjem såvel som kontorer, butikker og hoteller.

Kollektionen har større mønstre og mere markante farver end tidligere kollektioner. Det betyder, at tapeterne fungerer perfekt som endevægsdekoration i rum med brede vægge og højt til loftet.

Tapeterne vil være en perfekt tilføjelse i den moderne bolig, som mangler lidt kant, men kan også bruges til at skabe et clash mellem det klassiske og moderne.

Skabernes favoritter

Skaberne bag Six Senses; designer Maciej Wojcicki, ejer af Flügger Ulf Schnack og produktmanager i Flügger Anne Mette Jacobsen, er hver især blevet bedt om at udvælge deres personlige favoritter i kollektionen. De udvalgte tapeter kan ses her.

En kombination af teknik og sjæl

Der er arbejdet intensivt med flere forskellige teknikker og effekter, som adskiller sig fra andre tapetkollektioner. 

Designeren bag kollektionen, Maciej Wojcicki, fortæller her mere om teknikker og effekter i kollektionen:

"På visse af tapeterne er der brugt en form for rå sandkorn, som giver tapetet en 3D-ligende effekt, mens der i andre arbejdes med fx glimmer samt metal-, guld- og sølveffekter" - forklarer Maciej.

"De teknikker og effekter vi har brugt i mønstrene gør, at de opleves meget forskellige alt efter, hvor lysindfaldet kommer fra. Eksempelvis betyder glimmer-effekten i nogle tapeter, at lyset reflekteres forskelligt, hvilket skaber et meget levende tapet" - slutter han.

I produktionen af Six Senses er der arbejdet intenst med skygger og toner i tapeterne. Det tilfører en ekstra dimension af dybde og sanselighed til kollektionen, og når du betragter tapeterne ét for ét, mærker du virkelig håndværket og engagementet bag.

Oplev hele kollektionen i din lokale Flügger farver eller se kollektionen her.