Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Sådan renser du pensler og malerruller

For mange er det fristende at smide den brugte pensel eller malerrulle ud, når man er færdig med den. Du kender dét nok, når malingen størkner på hårene, som umuliggør genanvendelse. Fat mod - for det er faktisk let at genbruge sit malerværktøj med skånsom rengøring.

Genbrug nemt dine og malerruller

Med forhåbning om at kunne genbruge pensler og malerruller, er det påkrævet, at man straks rengør det efter endt malerarbejde. Man skal blot orientere sig efter hvilken type maling man har anvendt - enten vandbaseret eller oliebaseret.

 

Vandbaseret maling

Malerarbejde kan være sjovt, men også trættende, men glem ikke oprydningen og rengøringen. Hver gang du er færdig med malerarbejdet, bør du tørre overskydende maling væk, inden du skyller i varmt vand. Med størknet vandbaseret maling skal du sætte værktøjet i varmt vand med lidt opvaskemiddel og lade stå natten over. Tør penslerne med klud og lad dem lufttørre. Med en malerrulle drejes den derefter rundt udenfor for at fjerne den sidste smule fugt. Skulle hårene stritte, så kan du pakke dem ind i afdækningstape eller sætte en elastik omkring.

 

Oliebaseret maling

Rengøring af oliebaseret malerværktøj behøver ikke at være besværligt. Du skal blot sætte din rulle og dine pensler i penselrens eller mineralsk terpentin natten over. Skyl med vand og lad lufttørre. Ved en malerrulle drejes den derefter rundt udenfor for at fjerne det sidste smule fugt. Skulle hårene stritte, så kan du pakke dem ind i afdækningstape eller sætte en elastik omkring.

 

Kvalitet og håndværk holder bedre

Hos Flügger er malerværktøjet altid af høj kvalitet, hvor vores bedste pensler fremstilles i hånden med nænsomhed og øje for de mindste detaljer. Penslerne er fremstillet i Sverige af træ, hvor håndværket driver kvaliteten. Dermed kan Flüggers malerværktøj sagtens genbruges igen og igen, så længe man straks rengør det.

Køb kvalitetssikret malerværktøj fra Flügger

Påfør maling med Flüggers kvalitetssikrede og professionelle pensler og malerruller. Find det perfekte værktøj til dit malerprojekt på Flügger.dk og få den leveret hjem på 0-3 hverdage. Nem og hurtig levering! Husk at du også finder penselrens og mineralsk terpentin på Flügger.dk.

 

Vi ønsker rigtig god arbejdslyst!