Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

FLEX Støvsuger VCE 22 M MC

Fra 7.362,50 kr.

Manuelt rengøringssystem
20L beholdervolumen
Meget effektivt vakuum

Vælg variant

Total: DKK 7,362.50

Produktinformation

Varenummer 4030293239098

FLEX Støvsuger VCE 22 M MC - high-performance støvsuger

Nem og moderne støvsuger
Den handy og kompakte støvsuger er nem at bruge og transportere. Den højtydende turbine sikrer både høj sugekapacitet og højt vakuum, hvilket resulterer i en fremragende udsugningseffekt. Ved aktivering af manuel filterrensning fjernes støv, der er aflejret i filterelementet, med en målrettet luftstrøm.

Driftssikker maskine - uden dikkedar
Støvsugeren er udstyret med en niveaumonitor, som forhindrer funktionsfejl ved opsugning af væsker takket være den installerede flydeventil. Den har et apparatstik og en elektronisk automatisk tænd/sluk funktion. Blød start forhindrer spændingstoppe ved start, og efterslæb-funktionen (5 sekunders overkørsel) tømmer eventuelt resterende støv i støvsugerslangen. Støvsugeren har en beholdervolumen på 20 liter.

Robust bevægelighed og kraftfuldt filter
Tilbehørsmagasinet til sugedyser og sugeslanger er placeret bagpå, og støvsugeren er udstyret med store hjul og to drejelige styrehjul. Den har en filterpose lavet af meget rivstærkt fleece for optimal fyldning, hvilket gør det nemt at bortskaffe det udsugede støv. Vælgerkontakten til sugediameter på 32 mm eller 21 mm justerer den optimale flowhastighed. 

Perfekt til de tekniske nørder
Flowhastighedskontrollen via drejekontakten minimerer muligt vakuum på overfladen under mellem- og slutslibning. Støvsugeren har en støvbeskyttet antistatisk finish, der forhindrer elektrisk opladning af sugeslangen. Som en klasse M sikkerhedsstøvsuger er den egnet til alt støv med OEL værdier ≥ 0,1 mg/m³, specielt mineral- og træstøv (herunder bøg og eg). Flowsensor-teknologi overvåger flowhastigheden og udsender et hørbart signal ved behov.

  • Manuelt rengøringssystem
  • 20L beholdervolumen
  • Meget effektivt vakuum
Se alle produktinformationer