Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Skal du male din entré?

Farver er langt hen ad vejen en udpræget smagssag. Det gælder også når du skal vælge en specifik nuance, som skal pryde dine overflader i entréen.

Entréen vil for det meste være det rum, som man først støder på i boligen, så det er værd at notere sig, at farverne vil sige meget om din personlige stil og indretning.

En lys farve kan være med til at få rummet til at virke større og give noget ekstra dybde til omgivelserne, og hvis du i forvejen har en lys indretning, giver det god mening at udbrede den til entréen.

En mørk farve kan potentielt få rummet til at fremstå en smule klaustrofobisk, hvis du i forvejen har en lille og smal entré, men omvendt kan den rette nuance også give en stemningsfuld atmosfære.

Hvilken maling anbefaler vi?

Når du skal male entréen i din bolig, bør du anvende en maling, der er let vaskbar. Entréen er et rum, hvor der er masser af trafik, og vil i princippet fungere som dit hjems banegård. Samtidig vil fod- og overtøj slæbe alskens skidt og snavs med ind udefra, og omgivelserne vil således danne en god mængde støv.

Derfor er det vigtigt, at du giver dine overflader gode muligheder for at stå imod. Vælger du at male overfladerne, vil en maling i en høj glans (over 7) være en oplagt løsning. Blanke vægge er nemlig særdeles vaskbare.

Med Dekso 20 H2O får du en halvmat vægmaling, der både giver dig robuste overflader og som er fugtresistent. Det betyder, at selvom du slæber din fugtige vinterfrakke med ind i lejligheden eller huset, vil væggene ikke tage synlig skade. Med Dekso 20 H20 kan du også rengøre væggene med let rengøringsmiddel, og på den måde vil du kunne bibeholde den smukke overflade i mange år.

Du kan også vælge at påføre en vægbeklædning fremfor en klassisk vægmaling. På den måde kan du lettere blande en række forskellige farver, og vil i længden også spare tid, hvis du anvender en af vores designtapeter i non-woven kvalitet.

Sådan maler du loftet i entréen

Måske har du bestemt dig for at væggene i entréen skal udsmykkes med et smukt designtapet fremfor et lag maling - men hvad med loftet?

Det skal naturligvis ikke glemmes, og derfor bør du vælge en god loftsmaling, der kan supplere væggenes farve og design.

Her bør du prioritere en maling, der både er let vaskbar og robust - eventuelt Dekso 20 H2O - så du kan rengøre loftet i ny og næ. Som tidligere nævnt, vil skidt og snavs altid finde en vej ind i entréen, hvilket hurtigt vil danne flere områder med støv.

Herunder får du en guide til hvordan du maler loftet i entréen:

  • Rengør loftet med Fluren 37 Grundrengøring for at fjerne smuds, fedt og snavs.
  • Er loftet beskadiget af tjære, sod eller nikotin, kan du rengøre det med Fluren 49 Sod- & nikotinrens, og efterfølgende behandle med en primer for forebyggelse af misfarvninger.
  • Hvis der er skader på loftet, såsom revner eller huller, skal disse spartles. Herefter skal du slibe til, og rengøre igen for at fjerne slibestøv.
  • Hvis underlaget er meget porøst eller sugende kan du grunde med Flüggers Drypfri Forankringsgrunder.
  • Påfør herefter Dekso 20 H2O.
  • Anvend en pensel langs kanter, og brug en malerrulle til de store arealer.
  • For at undgå unødvendige gener i ryggen, bør du anvende et forlængerskaft, hvor det er muligt.