Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Vælg den rigtige maling til dine lofter

Er loftet ved at være klar til en overfladebehandling? Eller er det tid til at prøve en ny farve af på loftet? Så bør du læse med her!

Et pænt og rent loft er nemlig en utrolig vigtig del af et rum, da det hjælper på helhedsindtrykket og sammen med væggene fuldender rammen om dit rum. Hvis du vil være helt sikker på at give dit loft en behandling, der både er smuk og langtidsholdbar, bør du vælge en maling, som passer til formålet - i dette tilfælde, en maling som er specifikt designet til lofter.

Vi anbefaler enten Dekso 1 eller Flutex 2S, som begge fås i forskellige glansgrader. Husk at jo højere glansgraden i en maling er, jo mere genskin vil dit loft afgive. Er der tale om soveværelsetsloftet, er det derfor altid en god idé at vælge en maling med en lav glansgrad.

 

Giv dit loft nyt liv med en ny farve

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken farve du maler dit loft i. Loftet kan nemlig sige meget om din personlige stil, hvorfor det er vigtigt at vælge en farve du er komfortabel med.

Mange vælger at male loftet i en hvid farve, da det giver illusionen af at rummet virker større. Samtidig giver en hvid nuance også masser af lys, hvilket kan være en fordel, hvis du helst vil undgå, at rummet bliver for mørkt. Hvis du gerne vil give dit rum en intim og hyggelig atmosfære, kan du også male loftet i en mørk farve.

Det kan også være en fordel, at male loftet i samme farve som væggene, da det vil give et flot ensartet look til dit rum. Alternativt kan du eksperimentere med kontraster, hvilket også kan give en hyggelig atmosfære.

Sådan maler du dit loft (beton, puds eller gips)

Før du går i gang med at male loftet, bør du tjekke, hvilken slags underlag du har at gøre med. Består loftet af beton, puds eller gips kan du bruge Dekso 1 eller Flutex 2S. Hvis loftet derimod er af træ skal du bruge Interior High Finish 5.

  • Vælg den rigtige loftmaling. Mat eller halvblank maling er bedst til lofter.
  • Forbered loftet til maling. Rengør loftet, og udbedr eventuelle skader.
  • Grund med en af vores isolerende Flügger Iso-produkter før du påfører malingen. Dette vil hjælpe malingen til at hæfte bedre og beskytte mod gennemslag for vandopløselige farvestoffer .
  • Mal loftet med en pensel eller malerrulle. Start i kanterne og arbejd dig ind mod midten af loftet.
  • Lad loftmalingen tørre helt, før du tilføjer de sidste detaljer.