Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Stålspartel

Spartelværktøj kan bruges til mange forskellige typer opgaver og er dermed ikke kun velegnet til opgaver, hvor du skal spartle. Stålspartlens hårde og skarpe klinge gør den, nemlig også ideel som hjælp til afrensning af tapet og maling fra overflader. Dertil er den også en god hjælp, hvis du skal fuldspartle med en bredspartel. Med de mange anvendelsesmuligheder for en stålspartel er den et godt spartelværktøj at have i værktøjssamlingen.
4 varer
Flex Stålspartel - Flügger
Fra 69,95 kr.
Hård Stålspartel - Flügger
Fra 74,95 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Rustfri Stålspartel - Stiwex
Fra 169 kr.
Stålkitkniv - Flügger
Fra 209 kr.
+ evt. lev. omkostninger
Viser 4 varer af 4

Hvad er en stålspartel?

En stålspartel er et af de mest almindelige spartler indenfor spartelværktøj. Størrelsen på en stål, spartel er mindre end en bredspartel, hvilket gør den en del lettere at styre under spartelarbejdet. Den skiller sig også ud fra andre typer spartler ved, at den har en facon slebet klinge med skarpe kanter, der giver den mange anvendelsesmuligheder. Stålspartlen har som de andre typer spartler også et fastmonteret håndtag. Du kan finde stålspartlen med gode ergonomiske håndtag, der giver dig en god komfort og gør spartlen behagelig at arbejde med. Det ergonomiske greb på stålspartlen sørger dermed for, at du ikke anstrenger dig unødigt i dit arbejde.

Derudover kan du også finde stålspartler, hvor enden på håndtaget fungerer som et hammerhoved. Det kan være en stor hjælp, hvis du skal bruge spartlen til at fjerne gammel tapet eller maling fra en overflade, hvor det kræver lidt ekstra kræfter at fjerne. Dertil kan du også ved nogle typer stålspartler montere et teleskopskaft, så du får ekstra rækkevidde. Det er også en stor hjælp til, hvis du skal fjerne gammel tapet og maling, så du undgår at gå og og ned fra en stige.

Hvad bruges en stålspartel til?

En stålspartel kan anvendes til mange forskellige slags opgaver. Stålspartlen er et godt spartelværktøj til pletspartling, spartling af dybe huller eller revner på en overflade. Dens stærke og skarpe klinge gør den robust at arbejde med, så du også nemt kan fjerne ujævnheder omkring huller på overfladen.

Stålspartlen er også et eller et godt værktøj som supplement til, når du skal fuldspartle med en bredspartel. Stålspartlen kan nemlig bruges som en hjælp til at tage spartelmasse op fra spanden. Derudover er den også god som hjælp til at fjerne overskydende spartelmasse, når du bruger en bredspartel til fuldspartling.

Stålspartlens mange anvendelsesmuligheder gør den også god til afrensning af tapet og maling fra overflader. Dens hårde og stærke klinge samt de skarpe kanter gør den ideel til at skrabe gammel tapet eller maling væk fra overflader. Skal du bruge stålspartlen til denne type opgave, vil det være en god idé at vælge en stålspartel med et ergonomisk håndtag, så du har et godt greb om spartlen til den lidt hårdere opgave. Det samme gælder for en spartel med et hammerhoved og mulighed for at montere et teleskopskaft, der kan være behjælpelig, når du skal skrabe tapet og maling af.

Det kan du bruge en stålspartel til:

  • Pletspartling
  • Spartling af dybe huller og revner
  • Spartling af træværk
  • Afrensning af tapet og maling fra overflader
  • Supplement arbejdet med en bredspartel