Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

I Frederikkes hjem er der ingen hvide vægge

 

Hos Frederikke Sølling Thomsen danner en nøje afstemt farvepalet baggrund for en elegant indretning præget af smukt og farverigt kunsthåndværk.

Hendes sans for kvalitet og farvesammensætning afslører sig i hver en krog af hende og kæresten Emils fælles hjem på Nørrebro. Når man træder herind, fornemmer man straks, at her bor et menneske med en helt særlig sans for detaljen.

Alt i hjemmet er udvalgt med stor omhu, og når Frederikke fortæller om sine vintagefund, mærker man kærligheden til den historie og patina, de bærer med sig.

”For mig er indretning en konstant proces, hvor der tilføjes eller ændres små såvel som store ting undervejs. 

Fra Italien til Nørrebro 

Interessen for vintage design opstod da Frederikke for otte år siden studerede og boede i Milano. Det udviklede sig til en passion, og i dag lever hun af at sælge vintage glaskunst og møbler – primært fra Italien – i Millefiori Interior, som hun har sammen med sin søster, Natasha. Den sydlige inspiration fornægter sig da heller ikke i Frederikkes indretning, hvor gyldne nuancer i samspil med levende grønne og blå toner associerer til varme himmelstrøg, mens mønstrede tekstiler, samt stærke røde og gule farver i hjemmets kunst og interiør skaber en smuk og livlig kontrast.  

Indret med Flügger 80

Ingen hvide vægge 

Et ønske om at skabe en levende atmosfære har betydet, at lejligheden ingen hvide vægge har. Dog har Frederikke valgt afdæmpede nuancer til alle hjemmets store flader for at skabe sammenhæng rummene imellem og danne en tidløs baggrund, der nemt tilpasser sig de løbende ændringer i indretningen. I køkkenet skaber ”Soft Alna” en varm og inviterende stemning - perfekt til et rum, der for Frederikke og Emil ofte danner ramme om hyggelige middage med venner og familie.  

Se farven Soft Alna

”Der findes utroligt mange smukke grønne nuancer, hvilket også er et gennemgående element i vores hjem.” 

Sammenhæng mellem nyt og gammelt 

For at skabe sammenhæng mellem nyt og gammelt er lejlighedens indbyggede møbler ligeledes malet i blågrønne nuancer. I stuen er den store reol, hvor mange af Frederikkes vintageglasvaser er udstillet, malet i den kølige mintgrønne ”Iceland”, som smukt komplimenterer den lysegrønne ”Sage” på væggen. I gangen prydes endnu en indbygget reol af en blå nuance – nemlig den let støvede ”Corsica”.

Se farven Sage

Tre farvetips inspireret af Frederikke

  1. Skab liv og personlighed i din retning ved at give alle vægge en farve.
  2. Vælg tidløse og afdæmpede nuancer til hjemmets store flader, så kan du løbende ændre i indretningen uden at skulle male det hele om.
  3. Fremhæv døre, paneler og andet træværk i forskellige kontrastfarver inden for samme farveskala og skab en visuel sammenhæng i hjemmet. 

Billederne i artiklen er fotograferet af:

  • Interiør - Jeppe Sørensen: Se hans hjemmeside her 
  • Portrætter - Kasper Leergaard: Se hans hjemmeside her