Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Wood Tex træbeskyttelse - vinder af Idenyt havefavoritter 

Flüggers Wood Tex 05 træbeskyttelse blev i 2022 kåret som vinder af IdéNyts havefavoritter blandt læserne. Den halvmatte dækkende træbeskyttelse tørrer hurtigt og kan klare regnbyer efter bare 1 time, og er derfor en helt genial træbeskyttelse til det let omskiftelige danske sommmervejr.

Samme år blev Flüggers Allround Wood Tex 04 træbeskyttelse nomineret i samme kategori. Den har også en meget vejrbestandig overflade med god holdbarhed, glans og kulørstabilitet - og så hæmmer den mug- og skimmelvækst på overfladen.

Wood Tex 04 og Wood Tex 05 er begge testet af professionelle. De er derfor gode bud på heldækkende træbeskyttelser med en halvmat overflade, men leder du efter et mere eksklusivt mat look, kan vi anbefale Wood Tex 07, som du kan læse mere om længere nede på siden.

Få et eksklusivt mat look med Wood Tex 07 træbeskyttelse

Hvis du hellere vil have træbeskyttelse i det eksklusive matte look, så skal du i stedet male med vores 07 Wood Tex Matt. Det er en Svanemærket, mat træbeskyttelse beregnet til al udendørs træværk.

Hvorfor er der behov for endnu en træbeskyttelse på et allerede tætpakket marked?

"Flügger 07 Wood Tex henvender sig til den moderne forbruger, som ønsker sig et smukt, klassisk udseende på sit træværk, men nægter at gå på kompromis med hverken miljø eller holdbarhed." fortæller produktchef i Flügger, Lene Heitmann.

Netop muligheden for at få den klassiske, matte overflade i enten sort, hvid eller rød – kombineret med den nyeste, miljørigtige teknologi – betyder, at du får et produkt, som skiller sig ud.

 

Ny teknologi og Svanemærket

Èn af de nye teknologier i Flügger 07 Wood Tex har at gøre med fungiciderne i malingen, som beskytter mod mug og skimmelvækst. 

Fungicidet er indkapslet og frigives i de perioder, hvor det er fugtigt, og hvor der netop er brug for at beskytte overfladen mod mug og skimmelvækst. Når det er tørt, er der ingen behov for beskyttelse, og fungicidet ligger indkapslet i malingsfilmen. På den måde opnår vi en mere effektiv og længere beskyttelse mod mug og skimmelvækst. Det er til gavn for både træværket og miljøet.” forklarer Lene Heitmann.

Flügger 07 Wood Tex er da også Svanemærket, hvilket er din garanti for, at produktet både er miljørigtigt og holdbart.

 

Testet af professionelle

Inden 07 Wood Tex er sendt på markedet har vi testet træbeskyttelsen hos flere professionelle malere.

Her var der særligt 3 egenskaber som malerne fremhævede ved produktet:

  1. Let at arbejde med
  2. Tørrer hurtigt
  3. Giver et æstetisk flot look

Når du vælger 07 Wood Tex får du derfor en gennemtestet, miljørigtig træbeskyttelse, der vil holde dit træværk flot og robust i mange år frem.