Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
Fri fragt over 499 kr.
30 dages returret
Hurtig levering
Click and collect
  • ...

Giv jern- og metaloverfladerne nyt liv med en god metalemalje.

Jern- og metaloverflader kan have det svært udendørs, da vejrforholdene ofte kan være med til at fremskynde rust og slidt. Men med lidt god velvilje og snu vedligeholdelse, er der ikke nogen grund til at rynke for meget på panden.

Man kommer nemlig langt med en god jern- og metalmaling, og det er langt billigere med en grundig overfladebehandling end at erstatte de gamle genstande med nogle spritnye.

Hos Flügger har vi et markant udvalg af metalemaljer, der kan beskytte dine udendørs jern- og metaloverflader optimalt mod rust og slid.

Læs vores guide herunder, og find ud af hvordan du kan sikre dit jern og metal bedst muligt.

Sådan maler du med jern- og metalmaling udendørs

Udendørs jern- og metaloverflader er som nævnt langt mere eksponeret overfor rust og slid end indvendige. Derfor kan det være nødvendigt at være ekstra opmærksom på vedligeholdelse og renovering, hvis man vil være på forkant med rustdannelse.

Hvis der allerede er dannet rust på en af dine udendørs jern- og metaloverflader, kan du dog sagtens male dem alligevel.

  • Start med at slibe genstanden helt ned med sandpapir.
  • Fjern støv, skidt og snavs fra overfladen med Flügger Metalrens.
  • Herefter kan du påfører en grunder så du giver malingen gode betingelser for at kunne binde ordentligt. Vi anbefaler Flügger Metal Pro Multiprimer, der er garant for maksimal vedhæftning og som indeholder anti-flash rustmiddel, som forhindrer rustdannelse.
  • Når grunderen er tørret, skal du male med en passende metalmaling. Vi anbefaler Flügger Metal Pro Metalemalje, som fås i forskellige glansgrader - du finder vores store udvalg her.
  • Du kan både male med pensel, rulle og sprøjte (husk beskyttelsesbriller), men vær opmærksom på, at der skal være vindstille inden du maler med en malersprøjte, da malingen potentielt kan fyge ind hos naboen.