Vægmaling til dit næste maleprojekt

Flügger vægmaling er indendørs maling, når det er allerbedst. Mange af vores vægmalinger er miljømærket med Svanen og/eller EU-blomsten, så du er sikret en maling, der skåner miljøet bedst muligt uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed.

Vægmaling Flutex Dekso
Se vores sortiment af kvalitets vægmaling under "Køb maling og tapet" i menuen .

Er du i tvivl om, hvilken Flügger vægmaling du skal vælge?

Her præsenterer vi 6 af vores mest populære malinger:

Loft- og vægmaling i Flügger

1
Flutex 5

Flutex 5

Flutex 5 er en super all-round vægmaling med god dækkeevne, som giver en mat overflade med afdæmpet glans.
2
Flutex 7

Flutex 7

Flutex 7 er en holdbar vægmaling, der giver en mat overflade med tydelig glans. Vi anbefaler den til lokaler med høje funktionelle krav, da den tåler rengøring med blød børste.
3
Flutex 10

Flutex 10

Flutex 10 er en robust, mat vægmaling med tydelig glans, som vi anbefaler til lokaler med høje funktionelle krav, der udsættes for tilsmudsning og brugsbetinget slid.
4
Flutex 20

Flutex 20

Flutex 20 er en halvmat vægmaling med tydelig glans, som vi anbefaler til nybyggeri og lokaler med høje funktionelle krav, der udsættes for hyppig tilsmudsning og brugsbetinget slid. Den tåler rengøring, herunder pletrengøring med børste, vand og klud.
5
Dekso 5

Dekso 5

Dekso 5 er en premium, 100% akrylvægmaling, der både giver en mat og stærk overflade, som tåler rengøring, herunder pletrengøring med blød børste, vand og klud.
6
Dekso 25

Dekso 25

Dekso 25 er en premium 100% akrylvægmaling, som giver en halvmat overflade med tydelig glans, der tåler rengøring, herunder pletrengøring med børste, vand og klud.

Vil du selv gå på jagt efter den helt rette vægmaling? Se vores oversigtsside med indendørsmaling, hvor du finder en vægmaling til netop dit projekt.

Inden du maler

Inden du vælger vægmaling, er der flere ting, du skal være opmærksom på:

  • Hvilket underlag skal du male på? (Gips, træ, metal m.m.)
  • Hvordan er underlagets beskaffenhed? (Er væggen som ny eller meget slidt?)

Dette kan nemlig have indflydelse på, hvilken behandling og vægmaling, du skal vælge.

vores "Sådan gør du"-side finder du mange forskellige små videoguides, som kan vejlede dig igennem dit maleprojekt. Fx hvordan du spartler væggen eller, hvordan du maler vådt i vådt for det bedste slutresultat.

Mangler du hjælp og vejledning til at vælge vægmaling? Så kig ind i til os i din lokale Flügger farver, så hjælper vi dig med at finde den rigtige vægmaling.

Her finder du nyheder og inspiration fra Flügger

Färgat spackel

Kreativ effektmaling og indfarvet spartelmasse - DETALE CPH

DETALES-produkter inspirerar till en kreativ och lekfull process och ger dig möjlighet att sätta din egen personliga touch på ditt hem.

Inspiration og farver til køkkenet

Vores tre farver ”English Mist”, Embassy Grey” og "Modernisme Grå no. 32" er oplagte farver til et køkken, der både skal kunne rumme lækkert interiør, arbejdsglæde og ro.

Fiona heritage – klassisk tapet fra Fionas egne arkiver

Fiona heritage er de mest toneangivende og smukke klassiske tapeter fra vores arkiver. De er alle inspireret fra diverse kunsthistoriske perioder – fra Rokoko til Art Noveau.

Tapet

Nordic Compositions

I Nordic Compositions finder du tapeter, som er botaniske, og tapeter som er industrielle. De detaljerige og de simple. De bløde og de rå. De lyse og de mørke.

Indefarver

Skab harmoni mellem væg og træværk i din bolig

Tre gode bud på, hvordan du med maling skaber et harmonisk hjem ved at farve væg og træværk i din bolig.

INDEFARVER

Badeværelse før og efter

Maling i nye farver på badeværelset er en god investering.

E-bog: Alt om tapet

Overvejer du tapet i hjemmet eller på kontoret? Hent vores gratis e-bog "Alt om tapet" fyldt med gode råd til, hvad du skal være opmærksom på.