Dekso 1 Ultramat - Når kun det matteste er mat nok...

Drømmer du om ultramatte vægge og lofter, så er vores Dekso 1 Ultramat  maling det oplagte valg. Dekso 1 Ultramat giver dig en flot og ultra mat overflade. Mange ønsker sig det matte look, men vælger alligevel en maling med glans, da det er kendt som værende nemmere at rengøre.

Men vidste du, at Dekso 1 Ultramat er overraskende vaskbar, hvilket betyder, at du nemt kan fjerne snavs og pletter ved brug af en blød børste - eller med vand og klud.

Få flotte ultramatte overflader i dit hjem

Flügger Dekso serien er baseret på 100% acryl og kendestegnes ved god dækkeevne, nem påføring, og en robust samt holdbar overflade, som efterlader et flot resultat – hver gang.

Kunsten at skabe et hjem med farver
Er du frisk på at male dit hjem med flotte farver – for Dekso 1 Ultramat kan tones i alle regnbuens farver.  Vi ved at farvede vægge giver hygge, og tildeler dine rum både personlighed og stil. Det kan dog være svært at vælge den rigtige farve, og derfor er det altid en god ide at teste farven før du maler. Kig ned i din lokale Flügger farver butik, eller bestil dine farveprøver online.

Se dit udvalg af farver her
Med Flügger Dekso 1 Ultramat får du miljørigtig maling, som bidrager til at sikre et sundt indeklima – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det europæiske Ecolab miljømærke samt Svanemærket er din garanti for at malingen lever op til strenge miljøkrav.

Se inspirationsfarverne her


1
Når kun det matteste er mat nok

Dekso 1 Ultramat serien er udviklet til kunden, der ønsker en smuk, ensartet, ultra mat overflade, som minimere ujævnheder og reflekterer lyset bedre. Den rengøres nemt, hvilket man normalt ikke forbinder med matte overflader, og så er den desuden miljøvenlig.

Se produktet her