• ...

Svanemærket træbeskyttelse i mat look

Det nyeste medlem af Flügger Wood Tex-familien er i handlen i din lokale Flügger farver. Produktet hedder 07 Wood Tex Matt og er en Svanemærket, mat træbeskyttelse beregnet til al udendørs træværk.

Hvorfor er der behov for endnu en træbeskyttelse på et allerede tætpakket marked?

"Flügger 07 Wood Tex Matt henvender sig til den moderne forbruger, som ønsker sig et smukt, klassisk udseende på sit træværk, men nægter at gå på kompromis med hverken miljø eller holdbarhed." fortæller produktchef i Flügger, Lene Heitmann.

Netop muligheden for at få den klassiske, matte overflade i enten sort, hvid eller rød – kombineret med den nyeste, miljørigtige teknologi – betyder, at du får et produkt, som skiller sig ud.

 

Ny teknologi og Svanemærket

Èn af de nye teknologier i Flügger 07 Wood Tex Matt har at gøre med fungiciderne i malingen, som beskytter mod mug og skimmelvækst. 

Fungicidet er indkapslet og frigives i de perioder, hvor det er fugtigt, og hvor der netop er brug for at beskytte overfladen mod mug og skimmelvækst. Når det er tørt, er der ingen behov for beskyttelse, og fungicidet ligger indkapslet i malingsfilmen. På den måde opnår vi en mere effektiv og længere beskyttelse mod mug og skimmelvækst. Det er til gavn for både træværket og miljøet.” forklarer Lene Heitmann.

Flügger 07 Wood Tex Matt er da også Svanemærket, hvilket er din garanti for, at produktet både er miljørigtigt og holdbart.

 

Testet af professionelle

Inden 07 Wood Tex Matt er sendt på markedet har vi testet træbeskyttelsen hos flere professionelle malere.

Her var der særligt 3 egenskaber som malerne fremhævede ved produktet:

  1. Let at arbejde med
  2. Tørrer hurtigt
  3. Giver et æstetisk flot look

Når du vælger 07 Wood Tex Matt får du derfor en gennemtestet, miljørigtig træbeskyttelse, der vil holde dit træværk flot og robust i mange år frem.